Forum Aktifliği

Aylin

80+
Reaksiyon skoru
29
Arkadaşlar Merhaba,
Donanım Arşivi Forumu fazla aktif değil nedeni nedir?

Nasıl değil?
Örnek verir misin?

Bize oranla çok daha eski ve üye sayısı katımız olan forumlarda açılan konu akışına bak, sonra girip buraya bak :)

Bize oranla çok daha eski ve üye sayısı katımız olan forumlarda açılan konu akışına bak, sonra girip buraya bak :)
Ya, birisi konu açmış çözümünü bilmiyorum ve açan kişi o kadar bekledi fakat, hiçbir çözüm yok.

her saniye yeni konu açılıyor 1 ay geçmeden 8000 mesaj olanlar var ne kadar aktiflik bekliyorsunuz anlamadım

Herkes her konuyu bilecek diye bir şey yok sonuçta. Buraya girenlerden yardım arayanların oranı daha fazla.

bence gayet akitf hatta şu an tr deki en aktif teknolji forumlarından

Ya, birisi konu açmış çözümünü bilmiyorum ve açan kişi o kadar bekledi fakat, hiçbir çözüm yok.
Arkadaşım donanım veya yazılım bilgisi bu forumdakilere Allah katından inmiyor. Bildiklerimizi,araştırdıklarımızı söylüyoruz. Onun haricinde ise burada sorusunun cevabını alamayan adam elbetki başka bir platformda cevabanı bulur. Aktifliğe gelecek olursak @White Ravens ve @ventioNN gibi adamlar neredeyse her an aktifler ve oldukça da bilgililer.

Gayet aktif. Hatta bu kadar aktif olacağı aklımdan geçmezdi.

Bence yeterince aktif. İleride daha da artacaktır. Tek canımı sıkan konular hakkında çoooooook fazla sistrm toplama konusu var. Önerilenler de aynı. Araştırmadan direk konu açıyorlar keşke önce foruma bakıp sonra açsalar :(.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,596
Üyeler
189,114
Son üye
yakoz
Geri