Forum aktifliği ve sorular

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
O monitörün vesa desteği var. Konu açmak yerine modeli internette aratıp cevabı bulmak daha kolay

Bilgi konularına cevap gelmiyor bende farkettim, hep temel sorular soruluyor onlara aynı cevaplar veriliyor, veya siyaset entrikalar hit konu oluyor. Forumlar eskisi gibi değil artık bilgi alışverişi bitti, Twitter gibi oldu ortam. Ben redditte takılıyorum orada daha kolay çözüme ulaşabilirsin.

"Sorular soruyorum fakat cevap alamıyorum. Oysa ki görenler çok oluyor. Forumda aktiflik mi düşüyor, anlamadım. Yardımcı olur musunuz moderatör arkadaşlar veya dostlar?"
2020-22 arası yanlış hatırlamıyorsam burası baya kalabalıktı ve bilen tayfa vardı şuan sanırsam biraz yaşı küçük arkadaşlarımız var .
Konu açıp beklemekten başka çaren yok dostum :D

"Sorular soruyorum fakat cevap alamıyorum. Oysa ki görenler çok oluyor. Forumda aktiflik mi düşüyor, anlamadım. Yardımcı olur musunuz moderatör arkadaşlar veya dostlar?"
Ne hakkında konu açıyon

30-40'a yakın haber konusu açtım ve çoğu cevapsız kaldı. Açıkçası ben de şaşırdım.
Hocam senin açtığın konular saçma bence. Ben görüyom ama cevap vermiyorum. Aynı haberleri haber sitesinden de okuyoruz yani. Kaldı ki burası bir teknoloji forumu, Rusya-Ukrayna savaşıyla ilgilenen çok insan göremezsin burada mesela.

Kaldı ki burası bir teknoloji forumu,

Teknoloji konularına da cevap gelmiyor. Hani teknoloji forumuydu?

1764174002730.webp

1764174018813.webp

1764174029878.webp

Hocam senin açtığın konular saçma bence.

Saçmaysa siz daha iyisini açın. (y)

Teknoloji konularına da cevap gelmiyor. Hani teknoloji forumuydu?

Saçmaysa siz daha iyisini açın. (y)
Olum diyorum ya böyle şeyleri haber sitelerinden de okuyoruz diye. Neden hemen saldırganlaşıyorsun? Saçma tabii ki.

İşim gücüm yok haber mi yapcam? İşsiz değiliz Allah'a şükür.

Üslubuna dikkat et. Teknoloji konularına da cevap gelmiyor, değişen bir şey yok. Alıntımda da onu belirttim. Teknoloji konularına da cevap gelmiyor. Her neyse kendi perspektifinden bakmaya ve karşı tarafa saldırgan tutumla davranmaya çalıştığın sürece orta yolu zaten bulamayacağız. Saldırganlaşan sizsiniz, ben değilim.

Üslubuna dikkat et. Teknoloji konularına da cevap gelmiyor, değişen bir şey yok. Alıntımda da onu belirttim. Teknoloji konularına da cevap gelmiyor. Her neyse kendi perspektifinden bakmaya ve karşı tarafa saldırgan tutumla davranmaya çalıştığın sürece orta yolu zaten bulamayacağız. Saldırganlaşan sizsiniz, ben değilim.
Eleştiriye gelemiyorsan ben ne yapayım birader? Hadi git kendine seni övecek forum bul. Haber başlığı açtığın için kendini yüce bir varlık zannetmen bağırttı :D

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,412
Üyeler
186,060
Son üye
sorunlubiri
Geri