ölücüadam42
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 721
O monitörün vesa desteği var. Konu açmak yerine modeli internette aratıp cevabı bulmak daha kolay
2020-22 arası yanlış hatırlamıyorsam burası baya kalabalıktı ve bilen tayfa vardı şuan sanırsam biraz yaşı küçük arkadaşlarımız var ."Sorular soruyorum fakat cevap alamıyorum. Oysa ki görenler çok oluyor. Forumda aktiflik mi düşüyor, anlamadım. Yardımcı olur musunuz moderatör arkadaşlar veya dostlar?"
Ne hakkında konu açıyon"Sorular soruyorum fakat cevap alamıyorum. Oysa ki görenler çok oluyor. Forumda aktiflik mi düşüyor, anlamadım. Yardımcı olur musunuz moderatör arkadaşlar veya dostlar?"
Bilgi konularına cevap gelmiyor
Hocam senin açtığın konular saçma bence. Ben görüyom ama cevap vermiyorum. Aynı haberleri haber sitesinden de okuyoruz yani. Kaldı ki burası bir teknoloji forumu, Rusya-Ukrayna savaşıyla ilgilenen çok insan göremezsin burada mesela.30-40'a yakın haber konusu açtım ve çoğu cevapsız kaldı. Açıkçası ben de şaşırdım.
Kaldı ki burası bir teknoloji forumu,
forum.donanimarsivi.com
Hocam senin açtığın konular saçma bence.
Olum diyorum ya böyle şeyleri haber sitelerinden de okuyoruz diye. Neden hemen saldırganlaşıyorsun? Saçma tabii ki.Teknoloji konularına da cevap gelmiyor. Hani teknoloji forumuydu?
Saçmaysa siz daha iyisini açın.![]()
Eleştiriye gelemiyorsan ben ne yapayım birader? Hadi git kendine seni övecek forum bul. Haber başlığı açtığın için kendini yüce bir varlık zannetmen bağırttıÜslubuna dikkat et. Teknoloji konularına da cevap gelmiyor, değişen bir şey yok. Alıntımda da onu belirttim. Teknoloji konularına da cevap gelmiyor. Her neyse kendi perspektifinden bakmaya ve karşı tarafa saldırgan tutumla davranmaya çalıştığın sürece orta yolu zaten bulamayacağız. Saldırganlaşan sizsiniz, ben değilim.