Abi ne gibi eksiklikleri var? Ayrıntılı yazabilir misin?Ryzer Pro
It has exciting features and excellent code quality.It has been designed and developed after thorough research to cater the requirements of people who interested in building user based directories. The design is contemporary but at the same time...xenforo.com
Azmin zaferi, buyrun Bunlara zamanında baktığım için tanıdık gelmişti bayağı zaten. Hoşuma giden bir tema ama eksikleri var biraz.
Çok edit istiyor, siyah teması çok tek renk olduğu için boğucu. Daha var zamanında bakmıştım ama aklımda kalmamış tabii.Abi bu script fiyatının yarısı ama çok güzel ya... Alacam ben bunu !
Mesaj otomatik birleştirildi:
Abi ne gibi eksiklikleri var? Ayrıntılı yazabilir misin?
Abi sen burasını böyle bir tema ile şenlendirsen müthiş olur. Ama eksiklerini düzeltirsin sen.Çok edit istiyor, siyah teması çok tek renk olduğu için boğucu. Daha var zamanında bakmıştım ama aklımda kalmamış tabii.
Evet hoş tema seviyorum, ama uğraşmak gerekiyor işte.Abi sen burasını böyle bir tema ile şenlendirsen müthiş olur. Ama eksiklerini düzeltirsin sen.
Abi sana şöyle sorsam bunun kadar güzel veya çok daha güzel hangi temalar var?Evet hoş tema seviyorum, ama uğraşmak gerekiyor işte.
Ezberimde değil maalesef.Abi sana şöyle sorsam bunun kadar güzel veya çok daha güzel hangi temalar var?
Abi çok teşekkür ederim, Çok yardımcı oldun.Ezberimde değil maalesef.
Rica ederim.Abi çok teşekkür ederim, Çok yardımcı oldun.