Ak'f 80+ Bronze Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 1,685 5 Nisan 2020 #1 Arkadaşlar DA-Forumdaki herhangi bir hesabımı nasıl silerim ?
Mehmet Yılmaz Vitreus Yönetici Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 29,616 En İyi Cevap 15 Dahası Reaksiyon skoru 69,532 Konum Ankara İsim Mehmet Yılmaz İlgilendiği Kategoriler Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları Epic Games DreamRS Discord mehmet_yilmaz 5 Nisan 2020 #2 Maalesef yasal sınırlar gereği böyle bir bir şeye izin veremiyoruz.
Waxen 80+ Silver Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 2,456 Dahası Reaksiyon skoru 1,143 Konum İstanbul/Fatih İsim Hüseyin Levent Twitter None Facebook None 5 Nisan 2020 #3 Ak'f yazmış: Arkadaşlar DA-Forumdaki herhangi bir hesabımı nasıl silerim ? Devamı için tıklayın... Neden silmek istiyonki kankam
Ak'f yazmış: Arkadaşlar DA-Forumdaki herhangi bir hesabımı nasıl silerim ? Devamı için tıklayın... Neden silmek istiyonki kankam
Ak'f 80+ Bronze Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 1,685 5 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 Joffierr yazmış: Neden silmek istiyonki kankam Devamı için tıklayın... Soru sormak için açtım cevaplarımı aldım şimdi silmek istedim de :d
Joffierr yazmış: Neden silmek istiyonki kankam Devamı için tıklayın... Soru sormak için açtım cevaplarımı aldım şimdi silmek istedim de :d
Waxen 80+ Silver Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 2,456 Dahası Reaksiyon skoru 1,143 Konum İstanbul/Fatih İsim Hüseyin Levent Twitter None Facebook None 5 Nisan 2020 #5 Ak'f yazmış: Soru sormak için açtım cevaplarımı aldım şimdi silmek istedim de :d Devamı için tıklayın... Hahah belki başka sorun olur sorarsın Merak etme maile felan bişey atmıyorlar keşke atsalar
Ak'f yazmış: Soru sormak için açtım cevaplarımı aldım şimdi silmek istedim de :d Devamı için tıklayın... Hahah belki başka sorun olur sorarsın Merak etme maile felan bişey atmıyorlar keşke atsalar