Yasin Çelik
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
Haklısınız, öyle bir durum da var.Hocam reddedildi bildirmi geliyor. Bazılarına hiç cevap yok.
Haklısınız, öyle bir durum da var.Hocam reddedildi bildirmi geliyor. Bazılarına hiç cevap yok.
Bana birini hatırlatıyor sanırım baş harfi K di.Yazılım ayar konuları çok dert değil de, ürün rehber konuları çok sıkıntılı oluyor.
Rehber konusunu açan kişinin deneyimleri tüm içeriği etkileyebiliyor.
Misal;
1 ürünü 400 kişi kullanıyordur ve hiç biri sorun yaşamamıştır. Ama rehber konusunu açan kişi bir sorun yaşamıştır.
Gidip rehbere o ürünü "sorunlu" yazar. Sonra da 400 kişi "yanlış bilgilendirme"-"kötü rehber" diye raporlar vs. Karışık işler yani.
Bir de bazıları var, her gördüğü şeye "sorunlu" yazıp geçiyor. Sonra soruyorsun "hatırlamıyorum" diyor.
İNSANIN bulunduğu her sektör için zaten hata payı kabul edilen bir şeydir. Bu konuda ne yapmamı bekliyorsun anlamadım?Sizinde bizimde gözümüzden kaçan birçok şey var. O nasıl olacak?
Aynı ürün için kaç defa konu açtı. Neyse ya.Bana birini hatırlatıyor sanırım baş harfi K di.
Öyle yapan çok ya.
Kimmiş söyle biz de bilelim.Bana birini hatırlatıyor sanırım baş harfi K di.
Öyle yapan çok ya.
Olabilir ama dediğim gibi yinede rehberleri okuyup kontrol etmek zaman alıcı olabilir ama güzel fikir.Günde 10 tane rehber açılmıyor ki. Az olan bir şey.
BenimdeKimmiş söyle biz de bilelim.
Baş harfi K deyince aklıma tek bir kişi geldi. :/
Kanki gözünü seveyim özelden yaz, meraktan çatlayacağım.Aynı ürün için kaç defa konu açtı. Neyse ya.
Doğru gözden illah kaçıyor.İNSANIN bulunduğu her sektör için zaten hata payı kabul edilen bir şeydir. Bu konuda ne yapmamı bekliyorsun anlamadım?
Olum aklıma bir kişi geliyor o mu acaba o da olmaz herhalde o değildir yaKanki gözünü seveyim özelden yaz, meraktan çatlayacağım.
Zaten öyle olmalı. Tabii okuyan kim orası ayrı, bazı gerçekleri atlıyorsunDoğru gözden illah kaçıyor.
Şöyle bir şey yapılsa nasıl olur? Rehberler sadece Kullanıcı incelemeleri ve Rehberler sekmesine açılsa?
Olması gereken bu aslında.Şöyle bir şey yapılsa nasıl olur? Rehberler sadece Kullanıcı incelemeleri ve Rehberler sekmesine açılsa?
Onlarıda raporlarım o zaman. Sıkı tutun rapor yağmuru gelebilir yakında.Zaten öyle olmalı. Tabii okuyan kim orası ayrı, bazı gerçekleri atlıyorsun
Ben raporladıktan sonra konu siliniyor fakat bildirim göndermeyi unutuyorlar sanırım. Özellikle Mehmet abi unutuyorHaklı bulunmazsan, çözümlendi bildirimi gelmez.