Forum için birçok öneri ve eksikleri

Katılıyor musunuz?

• Kesinlikle Katılıyorum

Oylar: 21 36.2%
  • Çoğuna Katılıyorum

Oylar: 26 44.8%
  • Bazılarına Katılıyorum

Oylar: 9 15.5%
  • Kararsızım

Oylar: 0 0.0%
  • Hiçbirine Katılmıyorum

Oylar: 2 3.4%

• Oy kullanan toplam üye
    58
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Baktığımda bulamadım, ya yanlış söyledin ya da ben bulamadım :)

rapor attım bi reddedermisiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bunu kastettim yanlış hatırlıyormuşum

Ekler

• ing.PNG
    ing.PNG
    4 KB · Hit: 116
yasaklı siteler hariç doğru siteleri yasaklamak saçma insanlar bilgilendirilmeli bu konuda yasaklamaktan ziyade.

Kuralları genişletmek maalesef vicdanı açıdan doğru değil. Her duruma aynı uyarıyı, cezayı veremiyorsun. Yasalardaki iyi hal indirimi gibi düşünün, ya da tahrik vs...
Kurallar konusu genişletmek değil geliştirmeyi önermiştim. Mesela konuda bahsettiğim şeyler eklenebilir. 3.Madde de yazdıklarım.
Ceza tablosuna karşı gelmiştiniz ama altına not düşebilirsiniz. "Yetkili inisiyatif kullanabilir diye." Ayrıca kısmen otomatik düzeltme sistemi var hani onu bir tık modifikasyon edip konu başlığının ilk harfini küçük ise büyük olarak düzeltmesini sağlayabilirseniz çok iyi olur.

@Mehmet Yılmaz kurallarda şöyle demiş : Forum içinde Türkçe yazım kurallarına uymanız bizim için önemli! ama "de, da" ayır "nokta" koy gibi şeyleri zorunlu yapmıyoruz, çünkü forum kültürü yardımlaşma ve muhabbettir. Bir üyemizin bilgisayarı bozulunca o heyecanla forumumuza gelip süper bir imla kuralı ile konu açmasını beklemek haksızlık olur. Belli başlı gerekli yazım kurallarına uyun yeter. bu kurallı çok beğeniyorum çünkü technopat a sen metne büyük harfle başlama 1 saat ban veriyolar buna çok dikkat ediyolar technopat bizi düşüneceğine kendilerini düşünüyolar ama donanım arşivi öyle deil herkesi düşünüyolar @Mehmet Yılmaz kurallları çok iyi yapmış hiç birşeye nokta, büyük harf noktala vb. bunlar zorunlu olmaması aşırı iyi zaman kaybetmeyi önlüyo

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,392
Üyeler
183,830
Son üye
tarzan19402
Geri