yani? adam küçük diye ban mı atsınlar?bir mavi ekran sorunuma bir şey bile yazılmadı forumun yaş ortalaması ve bilgi ortalaması baya düşük buna bir denetim gelmesi gerek buralar genelde hep bilgisayar toplamaya çalışan küçük yaşta çocuklarla dolu
yani? adam küçük diye ban mı atsınlar?bir mavi ekran sorunuma bir şey bile yazılmadı forumun yaş ortalaması ve bilgi ortalaması baya düşük buna bir denetim gelmesi gerek buralar genelde hep bilgisayar toplamaya çalışan küçük yaşta çocuklarla dolu
Minidump dosyasını paylaşmazsan kimse yardımcı olamaz ayrıca burada minidump okuyabilen yok. Bende acemiyim.bir mavi ekran sorunuma bir şey bile yazılmadı forumun yaş ortalaması ve bilgi ortalaması baya düşük buna bir denetim gelmesi gerek buralar genelde hep bilgisayar toplamaya çalışan küçük yaşta çocuklarla dolu
DADG'de yaşla ilgili çok fazla insan baskı yapıyordu, maalesef çok var...yani? adam küçük diye ban mı atsınlar?
Dostum yapacak bir şey yok, insanlar dikkatini çeken şeylere bakıyorlar, onlarla ilgileniyorlar. Teknik bilgi hakkında doğru olabilirsin, ona ben de katılıyorum. Şansını başka forumlarda dene.bir mavi ekran sorunuma bir şey bile yazılmadı forumun yaş ortalaması ve bilgi ortalaması baya düşük buna bir denetim gelmesi gerek buralar genelde hep bilgisayar toplamaya çalışan küçük yaşta çocuklarla dolu
Ben bi arada denicektim program 1 gb' dı program varmış galiba 3mbit ile anca 2 günde iner dedim vazgeçtim.Minidump dosyasını paylaşmazsan kimse yardımcı olamaz ayrıca burada minidump okuyabilen yok. Bende acemiyim.
Yanlış programı indirmişsiniz anlaşılan. Microsoft Store'dan yüklüyorsun 24MB. İsmi WinDbgBen bi arada denicektim program 1 gb' dı program varmış galiba 3mbit ile anca 2 günde iner dedim vazgeçtim.
O programdan bir şey anlamadım ama bir daha deneyebilirim tüm gün anime izliyorum burda.Yanlış programı indirmişsiniz anlaşılan. Microsoft Store'dan yüklüyorsun 24MB. İsmi WinDbg
Bende yeni başladım ama bir şeyi bulamıyorum. Hangi program sorun çıkarıyor. Hangi komut ile buluyoruz? Buradaki tüm komutları okudum ama bulamadım. Technopat'takiler sağolsun hiç yardımcı olmuyorlar. Windbg kullanıyorum.Mavi ekran hatası çözümü en zor şeydir. Yüzlerce sebebi var ve anlamak gerçekten büyük uğraş istiyor. Kaç yıldır bu işi yapıyorum ama çözemediğim kaç tane mavi ekran hatası olmuştur hatırlamıyorum...
Öncelik olarak İngilizce gördüğünüz kısımları buradan bildirir misiniz bana?
PC hediyesini alacak? Sadece bu emojilerle PC hediyesini alacaksa sende de bi' sorun var sanırım, o kadar gülücük reaksiyonu atılır mı la?
Baktığımda bulamadım, ya yanlış söyledin ya da ben bulamadımbildiğim kadarıyla rapor reddedilince your report has been resolved yazıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
burada pentiumdan bvahsediyoruz atar o kadar