Forum için birçok öneri ve eksikleri

Katılıyor musunuz?

• Kesinlikle Katılıyorum

Oylar: 21 36.2%
  • Çoğuna Katılıyorum

Oylar: 26 44.8%
  • Bazılarına Katılıyorum

Oylar: 9 15.5%
  • Kararsızım

Oylar: 0 0.0%
  • Hiçbirine Katılmıyorum

Oylar: 2 3.4%

• Oy kullanan toplam üye
    58
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
bir mavi ekran sorunuma bir şey bile yazılmadı forumun yaş ortalaması ve bilgi ortalaması baya düşük buna bir denetim gelmesi gerek buralar genelde hep bilgisayar toplamaya çalışan küçük yaşta çocuklarla dolu
Minidump dosyasını paylaşmazsan kimse yardımcı olamaz ayrıca burada minidump okuyabilen yok. Bende acemiyim.

bir mavi ekran sorunuma bir şey bile yazılmadı forumun yaş ortalaması ve bilgi ortalaması baya düşük buna bir denetim gelmesi gerek buralar genelde hep bilgisayar toplamaya çalışan küçük yaşta çocuklarla dolu
Dostum yapacak bir şey yok, insanlar dikkatini çeken şeylere bakıyorlar, onlarla ilgileniyorlar. Teknik bilgi hakkında doğru olabilirsin, ona ben de katılıyorum. Şansını başka forumlarda dene.

Ben bi arada denicektim program 1 gb' dı program varmış galiba 3mbit ile anca 2 günde iner dedim vazgeçtim.
Yanlış programı indirmişsiniz anlaşılan. Microsoft Store'dan yüklüyorsun 24MB. İsmi WinDbg

Mavi ekran hatası çözümü en zor şeydir. Yüzlerce sebebi var ve anlamak gerçekten büyük uğraş istiyor. Kaç yıldır bu işi yapıyorum ama çözemediğim kaç tane mavi ekran hatası olmuştur hatırlamıyorum...

Bluescreenview isimli bir program var, genellikle onla çözüyordum ben.

Mavi ekran hatası çözümü en zor şeydir. Yüzlerce sebebi var ve anlamak gerçekten büyük uğraş istiyor. Kaç yıldır bu işi yapıyorum ama çözemediğim kaç tane mavi ekran hatası olmuştur hatırlamıyorum...
Bende yeni başladım ama bir şeyi bulamıyorum. Hangi program sorun çıkarıyor. Hangi komut ile buluyoruz? Buradaki tüm komutları okudum ama bulamadım. :D Technopat'takiler sağolsun hiç yardımcı olmuyorlar. :D Windbg kullanıyorum.

Bluescreenview programında hatayı verdirten şeyi gösteriyor, ya da kaydedilen dosyayı okuyorsun. Genellikle oradan bilgi çıkıyor.

Öncelik olarak İngilizce gördüğünüz kısımları buradan bildirir misiniz bana?

bildiğim kadarıyla rapor reddedilince your report has been resolved yazıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

PC hediyesini alacak? :D Sadece bu emojilerle PC hediyesini alacaksa sende de bi' sorun var sanırım, o kadar gülücük reaksiyonu atılır mı la? :D

burada pentiumdan bvahsediyoruz atar o kadar

bildiğim kadarıyla rapor reddedilince your report has been resolved yazıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

burada pentiumdan bvahsediyoruz atar o kadar
Baktığımda bulamadım, ya yanlış söyledin ya da ben bulamadım :)

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri