Neler Yeni

Forum için Çeşitli Tavsiyeler

Prmy

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Engellediğimiz kişilerin profilimize ve içeriğimize ulaşamaması gibi bir şey yapılabilir mi?

Kendim şahsen yaşamadım ama örneğin @5x_d4emon'a bir üye tarafından kızgın spamlanıyordu. Bence bu da uyarı sebebi olmalı. En basitinden forumdaki dikkatinizi dağıtıp sinirlerinizi bozar diğer üyeler kızgın sayınızı görmese bile...

Belki ilk başta 0 puanlık uyarı tekrarı halinde de normal uyarı verilebilir. Gerçekten sinir bozucu ve bir şekilde durdurulması gereken bir durum bence...
@Mehmet Yılmaz

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Spamlayan belirli başlı insanlar vardı. Onlar zaten günümüzde bile, o dislike butonu olmasa bile, hala saçma hareketler sergiliyorlar.
Doğrudur hocam. Ama gelmemesi açıkçası forum adına biraz daha iyi olacaktır. Benim kanaatim bu yönde.

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Engellediğimiz kişilerin profilimize ve içeriğimize ulaşamaması gibi bir şey yapılabilir mi?

Kendim şahsen yaşamadım ama örneğin @5x_d4emon'a bir üye tarafından kızgın spamlanıyordu. Bence bu da uyarı sebebi olmalı. En basitinden forumdaki dikkatinizi dağıtıp sinirlerinizi bozar diğer üyeler kızgın sayınızı görmese bile...

Belki ilk başta 0 puanlık uyarı tekrarı halinde de normal uyarı verilebilir. Gerçekten sinir bozucu ve bir şekilde durdurulması gereken bir durum bence... @Mehmet Yılmaz
Sonuna kadar haklısınız. Adam bütçeniz nedir yazdığımda kızgın atıyordu. O kadar aciz insanlar var.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Prmy

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Rütbeler de aynı şeyi yansıtıyor. Onun da kaldırılmasını isteyeceklerdir.
Rütbeler, mesaj sayısı ile doğru orantılı. Kişinin kendi emeğiyle çıkması lazım.
Zaten mesajlar reaksiyonlar gibi saman altından yürütelecek bir duruma sahip değil.
Her şey açıkça ortada, bir kişinin yazdıkları daha büyük önem arz ediyor. Ayırt ediliyor.
İnsanlar, kimin bilgili olup olmadığını yazdıklarından rahat bir bir şekilde çıkarabiliyor.
Eğer reaksiyon skoru kalkarsa zaten kim fazla reaksiyon almış bir önemi olmayacak.
Haliyle "Rütbeler de aynı şey, kalksın." demenin bir mantığı olmayacak, daha iyi olacak.
Bu forumdaki herkes buraya yardımcı olmak için geldi fakat eninde sonunda hepimiz insanız.
Aynı şeyi yazmana, insanlara daha çok yardımcı olmana rağmen "mizajcının" seni geçmesi üzer.
Kişi, ister inkâr etsin ister onaylasın. Aksi bir durum olma ihtimali yok, sadece taraflar geriliyor.
Arama kısmına "Reaksiyon az" yazarsanız profil mesajlarında da dolu, böyle konular da açılıyor.
İleride de bunlar birikecek ve bir vakit sonra patlayacak fakat son pişmanlık pek fayda etmeyecek.

Son düzenleme:

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Rütbeler, mesaj sayısı ile doğru orantılı. Kişinin kendi emeğiyle çıkması lazım.
Zaten mesajlar reaksiyonlar gibi saman altından yürütelecek bir duruma sahip değil.
Her şey açıkça ortada, bir kişinin yazdıkları daha büyük önem arz ediyor. Ayırt ediliyor.
İnsanlar, kimin bilgili olup olmadığını yazdıklarından rahat bir bir şekilde çıkarabiliyor.
Eğer reaksiyon skoru kalkarsa zaten kim fazla reaksiyon almış bir önemi olmayacak.
Haliyle "Rütbeler de aynı şey, kalksın." demenin bir mantığı olmayacak, daha iyi olacak.
Bu forumdaki herkes buraya yardımcı olmak için geldi fakat eninde sonunda hepimiz insanız.
Aynı şeyi yazmana, insanlara daha çok yardımcı olmana rağmen "mizajcının" seni geçmesi üzer.
Kişi, ister inkâr etsin ister onaylasın, aksi bir durum olma ihtimali yok. Sadece taraflar geriliyor.
Arama kısmına "Reaksiyon az" yazarsanız profil mesajlarında da dolu, böyle konular da açılıyor.
İleride de bunlar birikecek ve bir vakit sonra patlayacak fakat son pişmanlık fayda etmez.
Doğru diyorsunuz ben zaten böyle bir şey ile karşılaşmadım fakat zaman gelecek konular Technopat gibi olacak ikiye ayrılacak forum bir kısım reaksiyonlar gitsin; diğer kısım dursun diyecek. Sonra reaksiyonlar gidince katılım tarihinin de gitmesini isteyecekler. Hatta rütbenin bile gitmesini isteyecekler. Gönderdiğiniz konular alametin zeminleri zaten.

Prmy

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Muhtemelen benim dışımda pek kimse istemeyecektir ama :unsure: reaksiyonu olması hoş olurdu bence.

Bazen olsa kullanırdım diye düşündüğüm durumlar olabiliyor benim.

42877

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Ayrıca şuradaki Yurt Dışı Amazon... yazısı değiştirilebilir...
1612304929523.png

42877

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Link var mı hocam? Merak ettim :D
1) https://www.technopat.net/sosyal/konu/sosyalin-artik-eskisi-gibi-zevk-vermemesi.1288236/
2)https://www.technopat.net/sosyal/konu/bazi-ueyelere-atilan-iftiralar-hakkinda.1295065/
3) https://www.technopat.net/sosyal/konu/begeni-sayisi-kalkti.1295971/(Bu konu beğeni kalktıktan sonraydı ama ilk iki konuyla alakalı
bilgiler ve tartışmalar içermesi lazım.
4) https://www.technopat.net/sosyal/konu/begeni-haksizligi.1297631/ Bu konuyu da okuyabilirsin.
Temeli bu ilk iki konu oluşturuyor. Bunun dışında sanırım 1 konu daha vardı ama onları bulmaya üşendim valla, isimleri hiç aklımda değil.

Son düzenleme:

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,582
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
1) Soğutma/OC/Modifiye kategorisinin modifiye kısmının ayrılması. (Bence gerekli)
2) Modifiye/RGB/ARGB/Kablolama şeklinde olabilir
3) Profillerden beğeni kasmak kapatılmalı. Bkz 15.000 mesajda 30.000 reaksiyona yaklaşan üyeler. Büyük değil ama suistimal sayılabilir.
4) Soğutma/OC tagına Overclock başlığı eklenebilir. Bazı konular yanlış anlaşılabiliyor.
5) Ethereum yerine Altcoin/Bitcoin diye tek bir kategori daha uygun olacaktır. 3 tane biraz kafa karıştırıcı. (Yine bence)
6) Anime kategorisi açılmalı.
7) Beğenmedim emojisi tekrar gelebilir.
8) Daha fazla moderatör alınabilir. Her ne kadar sayı fazla olsa da yeteceğini sanmıyorum.

Kısa oldu.

Forumun daha yaşanabilir bir yer olması dileği ile.
3. Maddeye kesinlikle katılıyorum. İnsanlar reaksiyon için ruhunu satcak hale geldiler. Bunun bir üst noktası Technopatta ki gibi beğenilerin silinmesi durumu olur. Biz gibi boostlatmayanların hakkı yenmiş olur. Forumlarda maalesef reaksiyonu ve mesajı yüksek olanlar yanlış yazsalar bile sırf reaksiyonu yüksek diye haklısın diyenler var. Ayrıca yönetimde bazı kişilere ayrıcalık tanıyor yüksek mesajlı eski üyelerine. Buna bir çok kez şahit oldum. Profillerden reaksiyon kasmak kalkmalı.

Top Bottom