Neler Yeni

Forum için Çeşitli Tavsiyeler

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,900
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Şuankiler azalmaz ise bir anlamı yok ki? Adamın 11k mesajı var reaksiyonu 30k. Zaten onu kimse geçemez. Adam boostladığı ile kalır.
Onu artık engelleyemezler ki.
Adamın reaksiyon skorunu silecek halleri yok.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Postalamak isteyen varsa buyursun. Sorun yaşadığında benden yardım istemesin yeter. Geçmişte ne yaşandığı önemli değil, umrumda da değil. Metalci insanım ben, dünya yansa umrumda olmaz. Şunu bil ki sen benden önce gidersin. "kalırsın öyle" yazmanda çok çocukça olmuş.
İstersen açalım bile ben razıyım. Metalci olmak ile ne alakası var? Metal ile alakam yok da, hayır metalciler dünya yanarken umurlarında olmuyor mu? Evet bana bilenenler sırf fikir ayrılıklarından veya başka şeylerden bilemem benden nefret eden zaten açıkça gelip yüzüme vurabilir(misal Harun, Bitcoin) benim hiçbir şekilde moralim bozulmaz. Hatta forumda istenmemem bile beni üzmez. Fakat biri senin hakkında ters bir şey söylerse gidip hemen şikayet edildiğin bile bilindiği için kimse senin yüzüne vurmuyor.

Cidden bir ara yapalım mı? Ben zaten istenmediğim yerde durmam. Sen de uygun görürsen konuyu açalım. 😊

Cevabını bekliyor olacağım.
Sağlıcakla kal.

Son düzenleme:

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
7 harici gelebilir açıkçası. Beğenmeme emojisi geldiğinde herkes gereksizce, saçma sapan şekilde spamlıyordu. Zaten kalkmasının sebebi de bu. Dediğim gibi 7. madde harici gelebilir.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Onu yapınca görürsün :)
Benim günlük ortalama reaksiyon kazancım 100 civarı. Adamla aramda 5k fark var. Mesajda 2 kat öndeyim. Silinmezse bile en erken 45 günde geçebilirim. Ki bu sürede adamda boş durmaz. Reaksiyonlara şahsen önem veriyorum. Tabii adil olursak.

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Günlük şu kadar reaksiyon verilebilir gibi. Sağlam bir limitle aynı hesaba gelir.
Mehmet abi şimdi profil mesajlarından reaksiyon kaldırılması aslından bir yandan da mantık dışı geliyor bana. Nedeni ise şu örneğin arkadaş profilinizde yaptığınız espriyi komik buluyor ve "hahaha" atıyor. Bir yandan da mantıklı çünkü kimse kimseye yardım ederek reaksiyon almıyor profil mesajlarında. En iyisi küçük bir kısıtlama.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,900
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Reaksiyon falan silinmez öyle bir olay yok. Şu andan sonrası için müdahale edebilirim anca.

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Mehmet abi şimdi profil mesajlarından reaksiyon kaldırılması aslından bir yandan da mantık dışı geliyor bana. Nedeni ise şu örneğin arkadaş profilinizde yaptığınız espriyi komik buluyor ve "hahaha" atıyor. Bir yandan da mantıklı çünkü kimse kimseye yardım ederek reaksiyon almıyor profil mesajlarında. En iyisi küçük bir kısıtlama.
Profilinde rehber paylaşanlar:
1612300359196.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

Reaksiyon falan silinmez öyle bir olay yok. Şu andan sonrası için müdahale edebilirim anca.
Oh rahatladım be
adamsın

Top Bottom