Akın Taşkan
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Burayı da Technopat'a çevireceksiniz.
Ne eksik ne fazla iyi böyle...
Ne eksik ne fazla iyi böyle...
Bana Göre Technopattaki Gibi Otomatik Düzeltme Gelsin Çok Hızlı Yazınca Yanlış YapıyorumBir süredir burada takılıyorum ve forum hakkında bazı istek ve görüşlerim var.
1.Kurallar sıkılaştırılmalı örnek verecek olursak başlığın tamamı büyük harflerle yazılmış olmamalı böyle konular kilitlenmeli uyarı puanı sistemide sıkılaştırılmalı mesela 3 yada 5 uyarı alan 1 hafta uzaklaştırılmalı 15 tane uyarı alanda sınırsız banlanmalı (uyarılar 1 ayda sıfırlacak)
2.Forumun arayüzü diğer forumlara göre itici ve karmaşık yeni bir arayüz gelmeli.
3-Modlar bana yetersiz geldi biraz daha mod alınmalı.
(Bunlar benim görüşümdür)
Başlıkların büyük harfle yazılması bir yazım kuralıdır Ya tüm harfleri büyük olur. Ya da ilk harfleri.Bir süredir burada takılıyorum ve forum hakkında bazı istek ve görüşlerim var.
1.Kurallar sıkılaştırılmalı örnek verecek olursak başlığın tamamı büyük harflerle yazılmış olmamalı böyle konular kilitlenmeli uyarı puanı sistemide sıkılaştırılmalı mesela 3 yada 5 uyarı alan 1 hafta uzaklaştırılmalı 15 tane uyarı alanda sınırsız banlanmalı (uyarılar 1 ayda sıfırlacak)
2.Forumun arayüzü diğer forumlara göre itici ve karmaşık yeni bir arayüz gelmeli.
2-3 dışında doğruBir süredir burada takılıyorum ve forum hakkında bazı istek ve görüşlerim var.
O kolay değil. Özel eklenti yazılması gerekiyor. Ona da gerek yok bence.Bana Göre Technopattaki Gibi Otomatik Düzeltme Gelsin Çok Hızlı Yazınca Yanlış Yapıyorum
Katılıyorum "Düzenle" tuşu boş yere durmuyorO kolay değil. Özel eklenti yazılması gerekiyor. Ona da gerek yok bence.
Tamam basit ama cidden göze hitap etmiyor. Ek bir/iki tema daha eklenebilir.Tema mevzusuna ise insaf diyorum,
Evet zaten ne yazmışım;Başlıkların büyük harfle yazılması bir yazım kuralıdır Ya tüm harfleri büyük olur. Ya da ilk harfleri.
Zevkler renkler tartışılmaz, kiminin çok hoşuma gidiyor. Laf etmek düşmez.Tamam basit ama cidden göze hitap etmiyor. Ek bir/iki tema daha eklenebilir.
Bence modlar başlıklara daha fazla el atmalı. Çok komik yazım yanlışı olan başlıklar oluyor. Onlar düzeltilmeli. Ya da artık düzeltiliyordur farketmedim.Bir süredir burada takılıyorum ve forum hakkında bazı istek ve görüşlerim var.
Gayet güzel mi? Kaç aydır 1 tane mod aldılar.Mod alımları şuan kategoriye döküldü.
Bu olay gayet güzel şekilde ilerliyor yani. Mesela geçen gün @alpolojix / Leroxy kategori moderatörü oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:
İkinci maddeye de göre açıklamam şu ;
Herkesin zevkleri farklı bu yüzden bence gerek yok çoğunlukta değişmesini istemeyecek eminim