valla benım sahsı fıkrım guzel duruyo o kadarFORUM SİTESİNDEKİ RÜTBE SİSTEMİ NE İŞE YARIYOR ?
bazı insanlar rütbe fln kasıyor neden kasıyorlar anlamadım , anlatırsanız çok sevinirim
bana kalırsa boş iş mesaj sayımızın yazması yeterli.FORUM SİTESİNDEKİ RÜTBE SİSTEMİ NE İŞE YARIYOR ?
bazı insanlar rütbe fln kasıyor neden kasıyorlar anlamadım , anlatırsanız çok sevinirim
Yok dostum her forumda eksiksiz rütbe sistemi vardır süren bir sistem var görünce adam bu bir şey biliyor diyor. Ama mesela konu dışından da mesaj kasıldığı için konu dışı mesajları sayılmayabilir.bana kalırsa boş iş mesaj sayımızın yazması yeterli.
valla benım sahsı fıkrım guzel duruyo o kadar
biz bu saçları dökümcüde dökmedik. diyebilmek içindir sanırım.
bu piyasaya geçen pazartesi gelmedik diyor yani
Yok dostum her forumda eksiksiz rütbe sistemi vardır süren bir sistem var görünce adam bu bir şey biliyor diyor. Ama mesela konu dışından da mesaj kasıldığı için konu dışı mesajları sayılmayabilir.
Bu arada bunu çoğu kişi bilmiyordur. Rütbeniz arttıkça günlük konu yükseltme sayınız da artıyorHawli badboy oldum
bu abi biri miBu arada bunu çoğu kişi bilmiyordur. Rütbeniz arttıkça günlük konu yükseltme sayınız da artıyor
ya kanka valla kurucular hariç rütbe sisteminde yüksek seviyede olan biri çok şey bilmiyor bazen konu açıyorum, yeni kullanıcılar öyle bilgiler veriyolarki yani yuh diyorum.Yok dostum her forumda eksiksiz rütbe sistemi vardır süren bir sistem var görünce adam bu bir şey biliyor diyor. Ama mesela konu dışından da mesaj kasıldığı için konu dışı mesajları sayılmayabilir.
iyiymiş tam olarak ne kadar değişiyor bilgin var mı?Bu arada bunu çoğu kişi bilmiyordur. Rütbeniz arttıkça günlük konu yükseltme sayınız da artıyor