Neler Yeni

Forum sohbet ortamı 💬

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,535
İsim
uwu
sevgili bilgisayar gibi bir şey mi
Bnce sevgili
Saygı duyan
Karşısında ki partneri için her şeyi yapmaya hazır olan
Onun için kendini bile uzebilen
Bide temelleri bunlar ama tabi dış görünüş etkiliyor zaten bu şekilde kız bulmak zor çünkü artık çoğu kız özgürlük adı altında giydikleri saçma sapan kıyafet dedikleri şeyler yüzünden şahsen rahatsız oluyorum.
Geçen sene 8. Sınıftayken Zehra diye bı kız vardı böyle tam bı xxxbb gibi insta storyde erkek arkadaşıyla oda da yatakta foto atmış ve bu nedense hocaların dahi görmesine rağmen velisi hicbirsey yapmadı.
Çoğumuz burda erkegiz sev yada eşinin güzel ve o nün ilki olmak daha iyi olmaz mı illa kirletilerek mi modern olunuyor gerekirse bnim eşim/sev im şort giymesin kapalı olsun öyle olması daha da iyi olur ama herkesin kendi özgürlüğü ama bu özgürlük adı altında da çıplak olunmamali bn erkek olarak bile saçma sapan giyinen kızları görünce başımı yere eğerek geçiyorum diğer tarafta kızların foto larini cekiyorlar ailesi o kızı o halde görse bn 15 yaşında segilde 35 yaşımda olsam kızımın insta da neredeyse çıplak fotosunu görsem utancımdan kimseye bakamam böyle giyinen kızlar da ilişkisi şahsen sağlıklı gormuyorum Max sexs için birlikte olur sonra 2/3 yıl sonra anlaşamaz bide ortada bı tane çocuk bırakırlar ne çocuğun psikolojisi kalır ne de o olacak anne babada

SnareEcho

80+ Silver
Yok ben minyon seviyom
Screenshot_2023-08-27-09-39-06-540.jpeg

Bence Billie de gayet minyon.

Mesut Yılmaz

80+ Bronze
Erkek dediğin Türk Kadınıyla sevgili olur Türk Kadınıyla evlenir, çocuk yaparsa Türkçe isim koyar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,737
Üyeler
164,894
Son üye
tensazangetsu
Top Bottom