tümen
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
volim gereksiz bir alettir vodkanın ustune meyve suyu katınca aynısı oluyor onu alcagınıza 3 kisi 70+meyve suyu alın daha ucuza daha fazla icmis olursunuz yada benim tercihim kırmızı ++Hiç içmedim volume nasıldır? Hafif olsun ama kafa yapmasın tadımlık
rdr'ye başlamadım hocam yanlış bilgi vermek istemem
Coronayi çok seviyorlarvolim gereksiz bir alettir vodkanın ustune meyve suyu katınca aynısı oluyor onu alcagınıza 3 kisi 70+meyve suyu alın daha ucuza daha fazla icmis olursunuz yada benim tercihim kırmızı ++
Bilmiyorum hocam bende kime sorsam volume diyorum. Ama hafif olsun öyle ağır istememvolim gereksiz bir alettir vodkanın ustune meyve suyu katınca aynısı oluyor onu alcagınıza 3 kisi 70+meyve suyu alın daha ucuza daha fazla icmis olursunuz yada benim tercihim kırmızı ++
Miller hafif bir bira hocam ilk kez içeceğin için Miller içmeni öneririm, kafa yapmaz, tam senin istediğin gibi.Hiç içmedim volume nasıldır? Hafif olsun ama kafa yapmasın tadımlık
Volim aromalı antibiyotiktir.volim gereksiz bir alettir vodkanın ustune meyve suyu katınca aynısı oluyor onu alcagınıza 3 kisi 70+meyve suyu alın daha ucuza daha fazla icmis olursunuz yada benim tercihim kırmızı ++
Napalim ekonomi belliAmerikada 2023 model rance rover 138 bin dolar güncel fiyatı
MrBeast canlı yayın açmıştır anlık tamersa beler turk war mi?