Clayz 80+ Gold Katılım 26 Mart 2023 Mesajlar 5,644 Reaksiyon skoru 2,310 1 Mayıs 2025 #1 Renkler bıraz sacma olmus konuların yanındakı kırmızı cızgı felan yenı konu ac butonu felan ozellıkle renk teması sızın dusuncelerınız neler merak ettım
Renkler bıraz sacma olmus konuların yanındakı kırmızı cızgı felan yenı konu ac butonu felan ozellıkle renk teması sızın dusuncelerınız neler merak ettım
Mertpk 80+ Platinum Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 14,029 En İyi Cevap 5 Reaksiyon skoru 29,951 1 Mayıs 2025 #2 sistem temasi berbat aydinlik tema berbat karanlik tema guzel
Clayz 80+ Gold Katılım 26 Mart 2023 Mesajlar 5,644 Reaksiyon skoru 2,310 1 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Mertpk yazmış: sistem temasi berbat aydinlik tema berbat karanlik tema guzel Devamı için tıklayın... cıdden eskıye gore bende cok kotu buldum karanlık temada sahsen kotu olmus
Mertpk yazmış: sistem temasi berbat aydinlik tema berbat karanlik tema guzel Devamı için tıklayın... cıdden eskıye gore bende cok kotu buldum karanlık temada sahsen kotu olmus
MufasaBoss 80+ Silver Katılım 29 Ekim 2024 Mesajlar 2,192 Reaksiyon skoru 1,032 1 Mayıs 2025 #4 Clayz yazmış: Renkler bıraz sacma olmus konuların yanındakı kırmızı cızgı felan yenı konu ac butonu felan ozellıkle renk teması sızın dusuncelerınız neler merak ettım Devamı için tıklayın... Tema Kötü Rütbe Sistemindeki Gold Rengi Çok Soluk Onun Dışında Süper Reaksiyon Skorunun Gözükmeside Çok Güzel Olmuş Forum Gelişiyor
Clayz yazmış: Renkler bıraz sacma olmus konuların yanındakı kırmızı cızgı felan yenı konu ac butonu felan ozellıkle renk teması sızın dusuncelerınız neler merak ettım Devamı için tıklayın... Tema Kötü Rütbe Sistemindeki Gold Rengi Çok Soluk Onun Dışında Süper Reaksiyon Skorunun Gözükmeside Çok Güzel Olmuş Forum Gelişiyor
Clayz 80+ Gold Katılım 26 Mart 2023 Mesajlar 5,644 Reaksiyon skoru 2,310 1 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 MufasaBoss yazmış: Tema Kötü Rütbe Sistemindeki Gold Rengi Çok Soluk Onun Dışında Süper Reaksiyon Skorunun Gözükmeside Çok Güzel Olmuş Forum Gelişiyor Devamı için tıklayın... reaksıyon gozukmesı guzel olmus cıdden onun dısında tema felan kotu ozellıkle su yandakı kırmızı cızgı baya kotu duruyo rutbede aynı sekıl sıze katılıyorum
MufasaBoss yazmış: Tema Kötü Rütbe Sistemindeki Gold Rengi Çok Soluk Onun Dışında Süper Reaksiyon Skorunun Gözükmeside Çok Güzel Olmuş Forum Gelişiyor Devamı için tıklayın... reaksıyon gozukmesı guzel olmus cıdden onun dısında tema felan kotu ozellıkle su yandakı kırmızı cızgı baya kotu duruyo rutbede aynı sekıl sıze katılıyorum