wpa_supplicant
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 22
Beşiktaş.
Sordun söyledim hocam. Senelerdir 3 yıldız olan FB yi Darmaduman eden GS mi deseydimbi gs'li ile bu yüzden tartışmaya girmiyorum
ondan değil hocam ne zaman futbol desek bizim uefa kupamız var diyor fenerin başarısı yok bende bir şey diyemiyorumSordun söyledim hocam. Senelerdir 3 yıldız olan FB yi Darmaduman eden GS mi deseydim
Demek istediğim şey takımı bundan şundan daha iyi diye savunmak. Ben küçükken yapıyordum ama futbol işi zamanla boş bir şey gelmeye başladı banafutbol takımı fanboyu olmak bi garip geldi
Çok takma bee bende aman aman taraftar değilimondan değil hocam ne zaman futbol desek bizim uefa kupamız var diyor fenerin başarısı yok bende bir şey diyemiyorum
bir galatasaraylıyla tartıştığında uefa kupamız var dememe olasılığı= doların 2,3 olmasıDemek istediğim şey takımı bundan şundan daha iyi diye savunmak. Ben küçükken yapıyordum ama futbol işi zamanla boş bir şey gelmeye başladı bana
fanatik gs'liler çok kanser onlarla arkadaşlık bile kurmuyorumÇok takma bee bende aman aman taraftar değilim
Hulk daha gerçekçibir galatasaraylıyla tartıştığında uefa kupamız var dememe olasılığı= doların 2,3 olması
Mesaj otomatik birleştirildi:
fanatik gs'liler çok kanser onlarla arkadaşlık bile kurmuyorum
aman hocam çete savaşı başlar şimdiAlıntıyı görüntüle
Yok mu bir HamsiSpor?
En güzeliFenerbahçe ama fanatik değilim.