Hayırlı olsun diyelim madem. Şuan işim gereği 3 den beri kullanıyorum %100'den 93'e düşmüş şarjı. Sanırım bir hafta yada daha uzun gider bunun şarjı.Yurtdışına gideceğim internetten sipariş vermeyeceğim
Hayırlı olsun diyelim madem. Şuan işim gereği 3 den beri kullanıyorum %100'den 93'e düşmüş şarjı. Sanırım bir hafta yada daha uzun gider bunun şarjı.Yurtdışına gideceğim internetten sipariş vermeyeceğim
8000 hz yi hangi oyunlar destekliyor ona göre alacağım
Razer deathadder v3 pro
Deathadderi önceden almıştımrazer viper 3 pro al kutusunda çıkıyor zaten
Sağolun8000 Hz mouse desteği sunan oyunlar:
1. **CS2
2. **Fortnite**
3. **Valorant**
4. **Apex Legends**
5. **Call of Duty: Warzone**
6. **Overwatch**
7. **Rainbow Six Siege**
8. **PUBG (PlayerUnknown's Battlegrounds)**
9. **Battlefield V**
10. **Destiny 2**
8k kullanırken fps düşmesi oluyor mu yabancı forumlarda fps in düştüğü yazılmış bir kaç yerdeBen 4k hz kullanıyorım gözle görülür pek fark yok ya bazı oyunları sapıtıyor geri 1k yapmak zorunda kalıyorum. Ama valo cs vs tarz oyunlarda sıkıntı etmiyor
alsana iban atayım gönder para paylaşayım burada hadi bakalım bedne gariban sevindirirm sözünün eri olNe alaka ne alıp alamayacağıma sen mi karar vereceksin seni ben paramla satın alırım avel
O pc de olmaz8k kullanırken fps düşmesi oluyor mu yabancı forumlarda fps in düştüğü yazılmış bir kaç yerde
Gel yüzyüze verimalsana iban atayım gönder para paylaşayım burada hadi bakalım bedne gariban sevindirirm sözünün eri ol
dostum sözünün eri bir insansan eğer atarsın yoksa ananın babanın mal varlığı ile gelip burada kendini rencide etme ben adam gibi bir şey söyledim sana madem çok zenginsin paranla döveceksin ya bana gönder ben gariban sevindireyim yada sen bir yere bağış yap dekontu at bu kadar zor olmamalı ?Gel yüzyüze verim
Desteklenmeyen oyunlarda takılmalar oluyor gerisi sıkıntısız8k kullanırken fps düşmesi oluyor mu yabancı forumlarda fps in düştüğü yazılmış bir kaç yerde