Neler Yeni

Forum üyeleri nasılsınız/napiyorsunuz

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
İyiyiz mouse yok mouse almak lazim gitar almak istiyom gitar almak lazım param kalmadı para biriktirmem lazım.
Siz napıyorsunuz

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,513
İsim
uwu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
inş. iyi iyi güzel
Depremde tanımadığım akrabalarım vefat etti :)daha önce görmediğim ama adıni fotosunu gördüğüm) geceleri sürekli aklıma geliyo kuzenimin kocası kardeşi yiğenleri falan ölmuş aklıma her geldiğinde ağlamak istiyorum ama daha önce görmediğim ve sohbet etmediğim kısaca yakın olmadığım için üzülemiyorum

sefilihtiyar

80+ Bronze
inanbılmıyom.jpg

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
726
İsim
Enes
Sadece eğlence amaçlıdır
İyiyiz mouse yok mouse almak lazim gitar almak istiyom gitar almak lazım param kalmadı para biriktirmem lazım.
Siz napıyorsunuz
İyiyiz pc yok pc almamlazim monitor almak istiyom monitor almak lazim ekipman yok ekipman almak lazim para kalmadi para lazim
Siz napıyorsunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Depremde tanımadığım akrabalarım vefat etti :)daha önce görmediğim ama adıni fotosunu gördüğüm) geceleri sürekli aklıma geliyo kuzenimin kocası kardeşi yiğenleri falan ölmuş aklıma her geldiğinde ağlamak istiyorum ama daha önce görmediğim ve sohbet etmediğim kısaca yakın olmadığım için üzülemiyorum
Allah rahmet eylesin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aga bu adam kim heryerde görüyorum

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Oldukça iyiyim :)

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes
Polito çıkmıs soruları cozuyordum delirdim bize sorulanlara bak bi de adamlara sorulanlara. Adamlar dunyada 50. üni sordukları sorular basit bize göre 10 15 kat.. Şaka gibi

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,589
İsim
Cengiz
Sadece eğlence amaçlıdır
Dün Gece YT İçin Sabaha Kadar Edit İçin Uğraştım Movai Edityor ile 7 günlük ücretsiz sürüm ile 1 saat moıntaj yaptım baktım ordata kocaman marka adı yazıyor sdonra capcut indiridim o da bok oldu düzgün montajlamadı sonra abode yükleyim dedim baktım ücretli sonra vazgeçtim yt deki tüm videoları sildim saldım kanalı

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,558
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
İyi gibi olmaya çalışan kötü bi haldeyim halsizim işe gidiorum para kazanıorum faturalara gidior deliriyorum psikolojim bozuluyor hastaneye gidemiorum para yok halsizim bitkinim bunalımda ve sıkıntıdayım....

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,468
Üyeler
164,676
Son üye
dslam21
Top Bottom