Neler Yeni

Technopat Kadar Boş Bir Forum Yok!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Merhaba sevgili hocalarım ben bu Technopat'tan illallah ettim.Yahu Nasılsınız diye konu açtım adamlar(şaka değil) 5 yıl konu açma yasağı getirdiler? Neyin şovu bu abi insanlara hal hatır sormakta mı yasak? Herhalde moderasyon ekibi tiner çekmiş haliyle bilgisayar başında neyse inşallah Donanım Arşivi Forumda böyle bir şey olmaz!

@Mehmet Yılmaz olmaz değil mi abi?
Çok hal hatir sormak istiyorsan Facebook evlilik gruplarına göz atabilirsin.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,713
İsim
marilyn
Niye kardeşim sıkıntımızı anlatmak yasak mı burada burası forum kardeşim adı üstünde FORUM, İnternet forumu ya da mesaj panoları, insanların iletiler biçiminde tartışma yürütebileceği platformlardır. anladın mı? Ağlıyor demenden yaşını belli ediyorsun zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Neyse çok tartışmayacağım seninle.
Lütfen engelle beni
Doğru yapmışlar 👉👑
Bende öyle düşünüyorum bazen sosyal medya ile forumu kariştiriyorlar burası sizin kişisel duvariniz yada çöplüğünüz değil technopatdan ban yemende bizi ilgilendirmiyor @tasaralperen ban yedin başka bir forum buldun tamam güzel artık orada takıl ama boyle konular açma kusra bakma kimse senin konuna gelip heyt be nasil ban atarlar böyle yonetim mi olur diye senin sirtini sivazlamayacak üzgünüm

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Harun Berke Gürek
Instagram
www.instagram.com/harunberkegurek
Steam
https://steamcommunity.com/id/berkegbi/
Twitter
berkegbi
Discord
berkegbi
Son zamanlarda duyduğum kadarıyla tp adminleri bu tarz muhabbetleri çok yapar olmuş. Discord girl gibi takılıyorlar :D Ama cevap yazan arkadaşlara katılıyorum. Burada da bunu bildirmen biraz saçma olmuş. Keşbişolsun dostum

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,278
Mutluluk benim için yaratılmışken, mutsuz olamam!
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Kardeşim burası tp den ban yiyip ağlayanlarin forumumu orası öyle napalim bu tür konularla donanım arşivinin itibarını zedeliyorsunuz, sanki burada barinanlar tp artıkları gibi gözüküyor, bu konuyu açtın ya bi 5 yıl daha ceza yemen lazım senin
PUAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHSHAHSHSHAHAHAHSHAHAHAHSHSHSHSHSHSHAHAHAHAHAHAHSHSHHH

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,664
Üyeler
164,176
Son üye
beoise
Top Bottom