Neler Yeni

Forum, Valorant Gece Marketini Paylaşıyor v3!

Jauvin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,024
İsim
Iowa Hersberg
İlgilendiği Kategoriler
Valorant - PC
Steam
https://steamcommunity.com/id/jauvinqq/
Discord
Jauvin #4666
Tekrar bir valorant gece mağazası ve tekrar ben. Benim mağazam böyle size neler geldi?
Screenshot_12.png

Ekler

• Screenshot_12.png
    Screenshot_12.png
    713.8 KB · Hit: 99
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Atakan Savuş
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama donanım alışveriş takas al sat
Instagram
Neelospa
Bu benim şahsi görüşüm sizin farklı olabilir oyuna para yatırmaya karşı değilim ama valirant vs cs deki skinler gereksiz pahalı yani sadece bir kaplama bıçak 500 TL 50 Euro saçma rakamlar tr global fark etmez Silaha skin yaptım bıçak 500 TL bu akım neden var anlamıyorum insanlari görünüşten cok algı ile satış yapıyorlar merkez bankasından altın rezervi gibi göstermelik ülkeyi zengin yapıyor tabi bunun ekonomi dersine girmiyecen ama anladınız sanırsam şahsen para yatırmak istesemde valoya FPS oyunlardaki bu bıçak 500 TL mantığı olduğu sürece yatırmayı doğru bulmuyorum insanlar sırf hava atmak için alıyor lolde bu durum yok kostümü var off şuna bak demiyor genel anlamda keyif almaya bakıyorlar ama cs ve valoyu skin göstermek için oynayan kitle aşırı itici üstüne valoda pay to win yapıyor bu durum gerçekten asi Vandal ile çok daha iyiyim bu durum beni online fpsten soğuttu mümkünse bu oyuna para yatırmayın daha çok zevk alınacak şeyler var o paraya ama görüşünüze saygı duyarım

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Bu benim şahsi görüşüm sizin farklı olabilir oyuna para yatırmaya karşı değilim ama valirant vs cs deki skinler gereksiz pahalı yani sadece bir kaplama bıçak 500 TL 50 Euro saçma rakamlar tr global fark etmez Silaha skin yaptım bıçak 500 TL bu akım neden var anlamıyorum insanlari görünüşten cok algı ile satış yapıyorlar merkez bankasından altın rezervi gibi göstermelik ülkeyi zengin yapıyor tabi bunun ekonomi dersine girmiyecen ama anladınız sanırsam şahsen para yatırmak istesemde valoya FPS oyunlardaki bu bıçak 500 TL mantığı olduğu sürece yatırmayı doğru bulmuyorum insanlar sırf hava atmak için alıyor lolde bu durum yok kostümü var off şuna bak demiyor genel anlamda keyif almaya bakıyorlar ama cs ve valoyu skin göstermek için oynayan kitle aşırı itici üstüne valoda pay to win yapıyor bu durum gerçekten asi Vandal ile çok daha iyiyim bu durum beni online fpsten soğuttu mümkünse bu oyuna para yatırmayın daha çok zevk alınacak şeyler var o paraya ama görüşünüze saygı duyarım
Aslında cs go da öyle değil bu durum sadece valoda öyle cs go da skinleri tekrar satabiliyorsun valorantta skinleri satamıyorsun. Benim attığım görseldeki ilk bıcak şuan 122 TL ye alınabiliyor. Ama satamıyorsun 122 tl orda artık
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birde eşitlik yok adamın attığı görselde 5 mor skin 1 tane sarı skin var benim attığıma baksana 2 sarı 2 mavi 2 yeşil hiç adeletli değil mesela.

Jauvin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,024
İsim
Iowa Hersberg
İlgilendiği Kategoriler
Valorant - PC
Steam
https://steamcommunity.com/id/jauvinqq/
Discord
Jauvin #4666
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • Beğen
Reaksiyonlar: bbb@

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
Ah ah gece pazarını şimdi gördüm okula gitmeden baksaydim iyi olurdu şimdi akşam 5 te anca bakarım

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,635
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Gerek kalmadı dizdim zaten envanteri, bir de savaş bileti aldım tamam işte neredeyse ful dolu oldu hesap

Doğukan[Neixtro]

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Doğukan Muçe
Olum sözleşme falan mı ayarladınız ritoyla, torpil var hocam bu işte.

Ekler

• IMG-20211209-WA0000.jpeg
    IMG-20211209-WA0000.jpeg
    965.5 KB · Hit: 129

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,329
İsim
Cemal Faruk Koçak
Konuşmayalım usta.
Kullandığım VP olan hesaplarımda skin yok.
Smurflerin içi mükemmel mükemmel
Bu videoyu aylar öncesinde yapmıştım hala geçerliliğini koruması üzdü.

Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Darth Vader
6210 vp var yağmacı vandal ve İyon veya oni phantom istiyorum akşam bakacağım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,122
Üyeler
168,738
Son üye
luthers
Top Bottom