vp at alıyımBence al ejder var sıkıyo bir süre sonra 8 aydır ejderdeyim usandım valla
Oha gerçekten çok şanslısın
oo baltayı kaptınBana çöp geldi ama size güzel bir şey gelir belki. SSleri bekliyorum.
Alıntıyı görüntüle
Yok ya 1917 worth değil bence. Geçen passin baltasıyla çok farkı yok bence. Üstüne 60tl ekleyip karambit alırımoo baltayı kaptın
Evet baya şanslısın bence. Asil vandal, iyon phantom, iyon sheriff alınabilir
bana gelmedi gece pazarı kaçta girmem gerek oyunaGece pazarı güzel olanlar çok şanslısınız. Heveslenmiştim valla neyse diğer bpyi alırız artık. Güzel gece pazarına denk gelenlere bakıp ağlıyorum evde
Eğer ana menüde görünmüyorsa bir kere markete gir gözükür. Buglanıyo bazen ya da çık gir atbana gelmedi gece pazarı kaçta girmem gerek oyuna
asil classic alınırAlıntıyı görüntüle
Abicim classic ne? Bir tane güzel skin verdi onu da classıc.
Gelmiş olması lazım da görmemişsindir. Vp miktarının gözüktüğü yerin yanında bir işaret var orda duruyor olması lazımbana gelmedi gece pazarı kaçta girmem gerek oyuna
Eğer ana menüde görünmüyorsa bir kere markete gir gözükür. Buglanıyo bazen ya da çık gir at
tamamdır buldum çöp gelmiş bir tane prizma vandal var en azından skin olsun diye alıyım bari :dEğer ana menüde görünmüyorsa bir kere markete gir gözükür. Buglanıyo bazen ya da çık gir at
prizma mı aristokrat mı kararsız kaldımtamamdır buldum çöp gelmiş bir tane prizma vandal var en azından skin olsun diye alıyım bari :d
prizma mı aristokrat mı kararsız kaldımtamamdır buldum çöp gelmiş bir tane prizma vandal var en azından skin olsun diye alıyım bari :d
O vandal bana geleydi keşkeAlıntıyı görüntüle
Tek kelimeyle, berbat.