Hocam yağma şimdi elektirk süpürgesiyle ekran kartına tampon yapıp içini sileceklerAnlatılacak çok şey yok ki açıp içini süpürüyon işte
Hocam işte bazıları kurutma makinesi diyor bazıları bez diyor böyle sıkıntılı alanları var. Ayrıca nerelerin temizlenmesi gerektiği falan anlatılsa güzel olur.Anlatılacak çok şey yok ki açıp içini süpürüyon işte
Süpürgeyle pc temizlemeyen ne bilimHocam yağma şimdi elektirk süpürgesiyle ekran kartına tampon yapıp içini silecekler
Teknobiyotik izleBu konuda bilgisi olan birisi tarafından ve güzel bir anlatım ile görsel destekli bir rehber yapılırsa çok güzel olur bence.
benim de ihtiyacım var .d
Ne gerek var ben kardeşimi kullanıyorumSüpürgeyle pc temizlemeyen ne bilim
Kurutma makinesinin soğuk modu varsa onla yap. Eğer yoksa Bezle sil. Süpürgeyle yap dicem ama hiç yapmadıysan yapma başka şeyleri çekebilirsin. Ben genelde süpürgeyle çekiyorum ama 10 senedir böyle temizlediğim için alıştım artıkHocam işte bazıları kurutma makinesi diyor bazıları bez diyor böyle sıkıntılı alanları var. Ayrıca nerelerin temizlenmesi gerektiği falan anlatılsa güzel olur.
Ben öyle temizliyorumSüpürgeyle pc temizlemeyen ne bilim
Bence kurutma makinesi daha iyi olur süpürge çekiyor içine doğruKurutma makinesinin soğuk modu varsa onla yap. Eğer yoksa Bezle sil. Süpürgeyle yap dicem ama hiç yapmadıysan yapma başka şeyleri çekebilirsin. Ben genelde süpürgeyle çekiyorum ama 10 senedir böyle temizlediğim için alıştım artık
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben öyle temizliyorum
Alışınca anlıyon nereyi süpüreceğini Bi kaç kere içine çekince parçaları deneyimlendim artıkBence kurutma makinesi daha iyi olur süpürge çekiyor içine doğru
Neleri çektin öğrenirkenAlışınca anlıyon nereyi süpüreceğini Bi kaç kere içine çekince parçaları deneyimlendim artık