- Konu Sahibi Konu Sahibi
Emin misiniz ?
Emin misiniz ?
Böyle olunca da forum çok özensiz gözüküyor.Gelse fena olmaz ama yanlış yazanlara ceza getirilecekse hiç gelmesin.
Evet moderatörler başlık düzenlemeleri yapıyorlar.Emin misiniz ?
Forumda insan kalmaz.Gelse fena olmaz ama yanlış yazanlara ceza getirilecekse hiç gelmesin.
Hocam onun için TDK'de ki tüm kelimeleri almalılar ama bu alanda Türkçe olmayan kelimeler de var onları da ayrı toplamalılar onları toplarken normal ingilizce kelimeleei almamalilar yani bayağı bir uğraştırıcı bir iş hatta çok fazla uğraştırıcı ve kelimeler birbirine benzeyen oluyor onun için yapay zekalar lazım cümleden ne demek istenildiği anlaşılıp sonra ona göre kelimeleri düzeltmekBu özellik neden yok hala anlamıyorum, @Abdullah Hacıgül hocam forumdaki özellikle de başlıkları görünce forumun olmaması gerektiği gibi gözüktüğünü söyleyebilirim. Daha 1 aylık hesabın var, ne geçmişin var forumda demenize gerek yok, forumu uzun zamandır hesapsız olarak takip ediyorum.
ya hocam Allah aşkına, 1 saniye olmadan şu konu açıldı. En azından konu onaylanmadan ki onaylayan var mı onu da bilmiyorum, tek tek tüm cümleleri kontrol etmeli, başlığı ona göre şekillendirmeli bir yapay zeka veya moderatör lazım. Şahsen 16 yaşları alıyorlarsa ben gönüllü olabilirim.Evet moderatörler başlık düzenlemeleri yapıyorlar.
Bu sıralar moderatörler hepsine yetişemiyorlar sanırım. 3 adet yeni mod alımı olacaktı.
Videoların başlangıcında @Abdullah Hacıgül forumu övüyorsa bunlarda olmalı, yapılmalı.Hocam onun için TDK'de ki tüm kelimeleri almalılar ama bu alanda Türkçe olmayan kelimeler de var onları da ayrı toplamalılar onları toplarken normal ingilizce kelimeleei almamalilar yani bayağı bir uğraştırıcı bir iş hatta çok fazla uğraştırıcı ve kelimeler birbirine benzeyen oluyor onun için yapay zekalar lazım cümleden ne demek istenildiği anlaşılıp sonra ona göre kelimeleri düzeltmek
Yani uğraştırıcı
Konu onaylanması diye bir durum yok burada.ya hocam Allah aşkına, 1 saniye olmadan şu konu açıldı. En azından konu onaylanmadan ki onaylayan var mı onu da bilmiyorum, tek tek tüm cümleleri kontrol etmeli, başlığı ona göre şekillendirmeli bir yapay zeka veya moderatör lazım. Şahsen 16 yaşları alıyorlarsa ben gönüllü olabilirim.
Sizin gibi sanırım, cümleye büyük harfle başlayarak, gereksiz yere tırnak kullanılarak, yazım yerine yazı yazarak, cümle sonuna nokta koymayarak.türkçesi 1 olanlar yazı kurallarına dikkat "etmeye çalışıyor"
Mantıksız olan da bu bana kalırsa. Neyse boyun eğeceğiz ne yapalım, teşekkürler ilginiz için.Konu onaylanması diye bir durum yok burada.
Konu açılır eğer bir yanlışlık var ise moderatörler düzeltirler.