Neler Yeni

Foruma Yazı Kurallarını Düzeltme Seçeneği Eklenmeli

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Uzun rehberler yaparken gözlerimizden birçok yazım hatası kaçabiliyor böyle durumlar için bence de otomatik düzeltme olayının gelmesi gerekiyor.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bencede gelmeli

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Bu özellik neden yok hala anlamıyorum, @Abdullah Hacıgül hocam forumdaki özellikle de başlıkları görünce forumun olmaması gerektiği gibi gözüktüğünü söyleyebilirim. Daha 1 aylık hesabın var, ne geçmişin var forumda demenize gerek yok, forumu uzun zamandır hesapsız olarak takip ediyorum.
Hocam onun için TDK'de ki tüm kelimeleri almalılar ama bu alanda Türkçe olmayan kelimeler de var onları da ayrı toplamalılar onları toplarken normal ingilizce kelimeleei almamalilar yani bayağı bir uğraştırıcı bir iş hatta çok fazla uğraştırıcı ve kelimeler birbirine benzeyen oluyor onun için yapay zekalar lazım cümleden ne demek istenildiği anlaşılıp sonra ona göre kelimeleri düzeltmek
Yani uğraştırıcı

GFYT

80+ Bronze
Evet moderatörler başlık düzenlemeleri yapıyorlar.
Bu sıralar moderatörler hepsine yetişemiyorlar sanırım. 3 adet yeni mod alımı olacaktı.
ya hocam Allah aşkına, 1 saniye olmadan şu konu açıldı. En azından konu onaylanmadan ki onaylayan var mı onu da bilmiyorum, tek tek tüm cümleleri kontrol etmeli, başlığı ona göre şekillendirmeli bir yapay zeka veya moderatör lazım. Şahsen 16 yaşları alıyorlarsa ben gönüllü olabilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam onun için TDK'de ki tüm kelimeleri almalılar ama bu alanda Türkçe olmayan kelimeler de var onları da ayrı toplamalılar onları toplarken normal ingilizce kelimeleei almamalilar yani bayağı bir uğraştırıcı bir iş hatta çok fazla uğraştırıcı ve kelimeler birbirine benzeyen oluyor onun için yapay zekalar lazım cümleden ne demek istenildiği anlaşılıp sonra ona göre kelimeleri düzeltmek
Yani uğraştırıcı
Videoların başlangıcında @Abdullah Hacıgül forumu övüyorsa bunlarda olmalı, yapılmalı.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
ya hocam Allah aşkına, 1 saniye olmadan şu konu açıldı. En azından konu onaylanmadan ki onaylayan var mı onu da bilmiyorum, tek tek tüm cümleleri kontrol etmeli, başlığı ona göre şekillendirmeli bir yapay zeka veya moderatör lazım. Şahsen 16 yaşları alıyorlarsa ben gönüllü olabilirim.
Konu onaylanması diye bir durum yok burada.
Konu açılır eğer bir yanlışlık var ise moderatörler düzeltirler.

GFYT

80+ Bronze
türkçesi 1 olanlar yazı kurallarına dikkat "etmeye çalışıyor"
Sizin gibi sanırım, cümleye büyük harfle başlayarak, gereksiz yere tırnak kullanılarak, yazım yerine yazı yazarak, cümle sonuna nokta koymayarak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konu onaylanması diye bir durum yok burada.
Konu açılır eğer bir yanlışlık var ise moderatörler düzeltirler.
Mantıksız olan da bu bana kalırsa. Neyse boyun eğeceğiz ne yapalım, teşekkürler ilginiz için.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Aylar önce cevabı verilmişti. Amacımız yardımcı olmak, insanların küçük hatalarına takılmıyoruz.
Acele ile yardım almaya gelenlere "da"yı "de"yi ayrı yazmadı ya da büyük harf kullanmadı demiyoruz.
Zaten aşırı bozuk Türkçe kullanımı yapan kişilere uyarı verilip devam ederlerse uzaklaştırma veriliyor.
1614447881810.png

_Hakk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,385
İsim
İbrahim Hakkı Ergin
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım