Sadeceogrenmekistiyorum
80+ Gold
- Konu Sahibi Konu Sahibi
O adamı Mehmet Yılmaz bile uyardı ama hala bozuk yazmaya devam ediyor.@Tahacel6337 bunu beğenmedi.
O adamı Mehmet Yılmaz bile uyardı ama hala bozuk yazmaya devam ediyor.@Tahacel6337 bunu beğenmedi.
Erkan kartı var bidekekran kartı![]()
porçay kartı sjErkan kartı var bide![]()
O bir örnekti, o yazı anlaşılıyor ama bazıları hiç anlaşılmıyor.biz nasıl anlıyoruz?
knk linç etmeyin ama artık türkçe pek bi işe yaramıyor günlük hayatta konuşmaktan başka artık dünya ingilizce işe yarayan dilde ingilizce oyüzden ben türkçede yazımmış kuralmış fazla önem vermiyorum ne yazdığı anlaşılsın yeter“Önümüzde iki yol var: Ya uyanıp dilimizi koruyacağız ya da iki nesil sonra Türkiye diye bir ülke, Türkçe diye bir dil kalmayacağını kabul edeceğiz! Seçim sizin! -Oktay Sinanoğlu
wowowowow ERKAN KİMporçay kartı sj
Kesinlikle gelmeli ama nokta koymadı diye ceza verilmemeli gerçekten anlaşılmaz bir dilde yazan arkadaşlara ceza verilmeli.Biliyorum bu açılan belki 100. belki 200. konu ama fazla abartılı olmayacak şekilde foruma yazım kuralları ile ilgili sistem gelebilir mi? Noktalama işaretleri pek önemli değil ama yazım kurallarına gelmeli diye düşünüyorum çünkü forum da mağara adamı gibi yazı yazanlar var ve daha düzgün yazması için uyarı yapınca bizi tersliyorlar. Tek istediğim yazım kuralları ile ilgili uyarı sistemi gelmesi ama fazla ağır olmamasını istiyorum.
Not: bu üye Azeri DEĞİL
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Biliyorum bu açılan belki 100. belki 200. konu ama fazla abartılı olmayacak şekilde foruma yazım kuralları ile ilgili sistem gelebilir mi? Noktalama işaretleri pek önemli değil ama yazım kurallarına gelmeli diye düşünüyorum çünkü forum da mağara adamı gibi yazı yazanlar var ve daha düzgün yazması için uyarı yapınca bizi tersliyorlar. Tek istediğim yazım kuralları ile ilgili uyarı sistemi gelmesi ama fazla ağır olmamasını istiyorum.
Not: bu üye Azeri DEĞİL
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Geleceğin işsizlerinden olacağın anlaşılan.. Hayırlı olsun.knk linç etmeyin ama artık türkçe pek bi işe yaramıyor günlük hayatta konuşmaktan başka artık dünya ingilizce işe yarayan dilde ingilizce oyüzden ben türkçede yazımmış kuralmış fazla önem vermiyorum ne yazdığı anlaşılsın yeter