Neler Yeni

Foruma yazım kuralları ile ilgili sistem gelebilir mi? (technopat kadar ağır olmayacak şekilde)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
“Önümüzde iki yol var: Ya uyanıp dilimizi koruyacağız ya da iki nesil sonra Türkiye diye bir ülke, Türkçe diye bir dil kalmayacağını kabul edeceğiz! Seçim sizin! -Oktay Sinanoğlu
knk linç etmeyin ama artık türkçe pek bi işe yaramıyor günlük hayatta konuşmaktan başka artık dünya ingilizce işe yarayan dilde ingilizce oyüzden ben türkçede yazımmış kuralmış fazla önem vermiyorum ne yazdığı anlaşılsın yeter

LethalSmile

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Yunus Emre Yalabuk

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,595
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
O özel bir eklenti, Türkçe için öyle bir eklenti bulunmuyor.

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Biliyorum bu açılan belki 100. belki 200. konu ama fazla abartılı olmayacak şekilde foruma yazım kuralları ile ilgili sistem gelebilir mi? Noktalama işaretleri pek önemli değil ama yazım kurallarına gelmeli diye düşünüyorum çünkü forum da mağara adamı gibi yazı yazanlar var ve daha düzgün yazması için uyarı yapınca bizi tersliyorlar. Tek istediğim yazım kuralları ile ilgili uyarı sistemi gelmesi ama fazla ağır olmamasını istiyorum.
Not: bu üye Azeri DEĞİL
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Kesinlikle gelmeli ama nokta koymadı diye ceza verilmemeli gerçekten anlaşılmaz bir dilde yazan arkadaşlara ceza verilmeli.

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Biliyorum bu açılan belki 100. belki 200. konu ama fazla abartılı olmayacak şekilde foruma yazım kuralları ile ilgili sistem gelebilir mi? Noktalama işaretleri pek önemli değil ama yazım kurallarına gelmeli diye düşünüyorum çünkü forum da mağara adamı gibi yazı yazanlar var ve daha düzgün yazması için uyarı yapınca bizi tersliyorlar. Tek istediğim yazım kuralları ile ilgili uyarı sistemi gelmesi ama fazla ağır olmamasını istiyorum.
Not: bu üye Azeri DEĞİL
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Ekran Alıntısı.PNG

yok mu zaten ?

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
knk linç etmeyin ama artık türkçe pek bi işe yaramıyor günlük hayatta konuşmaktan başka artık dünya ingilizce işe yarayan dilde ingilizce oyüzden ben türkçede yazımmış kuralmış fazla önem vermiyorum ne yazdığı anlaşılsın yeter
Geleceğin işsizlerinden olacağın anlaşılan.. Hayırlı olsun.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,971
Üyeler
168,067
Son üye
Caner7.
Top Bottom