Furkyyy
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
Şimdi en sevdiğim zamana geldik tadım yabacam bakalım nasıl olmuş. (büyük bir heyecanla söyler)tenceremi ocağa eklüyorum
Şimdi en sevdiğim zamana geldik tadım yabacam bakalım nasıl olmuş. (büyük bir heyecanla söyler)tenceremi ocağa eklüyorum
Knk benimkide çok güzel ben alıp yiyor arada oyun oynarkenbenim tarifler fena bi açılsın o zaman görün siz
diyorum kanka ben evde hep yapıyorum f/p yemekleri tanıtıcam sizeYemekten anlayanlar şöyle 10tl 20tl bütçe ile yemek tarifleri fln verse iyi olur aslında
Oha lan. O fiyata b*k bile yedirmezler adama türkiyedeYemekten anlayanlar şöyle 10tl 20tl bütçe ile yemek tarifleri fln verse iyi olur aslında
Yapayım ama bir şey eksik işlemciBence olabilir. Ama karnıyarık filan olmaz. Böyle teknolojik tarifler filan olsun.
Ne bilim işlemcide sucuklu yumurta filan yaini...
Götür koçuuumŞimdi en sevdiğim zamana geldik tadım yabacam bakalım nasıl olmuş. (büyük bir heyecanla söyler)
görürsün kanka abartma benceOha lan. O fiyata b*k bile yedirmezler adama türkiyede
Türkçeyi katletmişimKnk benimkide çok güzel ben alıp yiyor arada oyun oynarken
fp yemeklerin parçalarını en ucuz nerden bulabiliriz abi akakçe tüm siteleri karşılaştırıyor mu fhılhfjhjpaıfdiyorum kanka ben evde hep yapıyorum f/p yemekleri tanıtıcam size
yok kardeşim sitelerimiz bim ve a101 rahatta kalfp yemeklerin parçalarını en ucuz nerden bulabiliriz abi akakçe tüm siteleri karşılaştırıyor mu fhılhfjhjpaıf
oglımmm kelimesini düzelt kafana tekme atarım asjkgajfgbas kanka o nasıl kelime değiş değişşşşşBende biliyom oluuumm... Siz kime şekil yopünüz haa... Biz fikirtepeliyik oglıımmm... Çikilatalı nudıl yapammı size haa