Foruma Yeni Moderatörler Alınmalı

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

İsimbulamajim

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,343
Şu anki moderatörlerimiz çok iyi ama az ve yetersiz kalıyorlar. Raporların onaylanma süresi 1 saatten bile uzun sürebiliyor. Ayrıca 00:00'dan sonra aktif moderatör bulamıyorsun. Sabah 5'te aktif olsun demiyorum ama gece moderatörü alınsa iyi olurdu. Sonuçta forumda konu onaylama sistemi de yok herşeyi yapabilirler. Zaten moderatör alımı en son 2.5 yıl önce yapılmış.

@Mehmet Yılmaz

O yüzden gece spam hesaplar açıp konu açıyorlardı bence hesabı açınca en az 10/20 mesaj ve 1 gün geçmiş olması lazım ki konu açabilsinler

• Beğen
Reaksiyonlar: Mtsn
O yüzden gece spam hesaplar açıp konu açıyorlardı bence hesabı açınca en az 10/20 mesaj ve 1 gün geçmiş olması lazım ki konu açabilsinler
Adam bazı konulara rastgele şeyler yazıp yine konu açamaz mı bu şekilde? Ayrıca foruma yeni gelmiş yardım isteyen kişiler, gelir gelmez hemen konu açıyor.

Adam bazı konulara rastgele şeyler yazıp yine konu açamaz mı bu şekilde? Ayrıca foruma yeni gelmiş yardım isteyen kişiler, gelir gelmez hemen konu açıyor.
Öyle de hocam işte ama en azından biraz engel olur tarzında yada kimlik onayı getirsinler diyeceğim forumun yarısından fazlası(bende dahil) kullanamayız

Bide rastgele bir şey yazamaz uyarı alır ama uyarının cezası da yüksek olmalı alakasız cevap gibi mesela 3/4 tane ard arda olduysa konu açmadı yasaklansın süreli şekilde ama ne dersek diyelim bir pozitifse bide negatif yanı ortaya çıkıyor

Bunu yeni gelmeyen de yapıyor. Üstelik birbirinin aynısı yardım konularını üst üste açıyor. Sıralı bir şekilde örnek vereyim,

1) Xbox mı PS mi almalıyım?
2) Hangi PS5 sürümünü almalıyım?
3) PS5 Pro mu yoksa Slim mi Alayım?
4) Bu PS5 alınır mı?

Bölümde sıralı ilk 10 konunun 5'ini bir kişi işgal ediyor. Forum devri kapanacak neredeyse ama millet forum kullanmayı bilmiyor. Gerçi bu verdiğim örnek bilgisizlikten ziyade odunluk. Anasayfayı gereksiz yere işgal ederek yardıma ihtiyacı olan birilerinin hakkına girdiğinin farkında bile değil ki camış.

Örnek verilen şeyi yıllanmış üye bile yapıyor. Onun için basit bir konu onay sistemi gelse yeterli. Techolay'da var mesela konu onaylama olayı, fakat oradaki modlar da biraz geniş olduğu için ben öğlen saatlerinde konumun 3 saatte onaylandığını bilirim. Pek takip etmiyorum fakat öyle çok aktif mod varsa o gayet başarılı olabilir, hem saçma konular açılmadan silinebilir, hem yanlış kategoriye açılan konulara önceden aksiyon alınabilir.

Moderatör konusuna ise ben talibim. @Mehmet Yılmaz teşekkürler. :D

Techolay'da var mesela konu onaylama olayı, fakat oradaki modlar da biraz geniş olduğu için ben öğlen saatlerinde konumun 3 saatte onaylandığını bilirim.
Techolay'da o süre bayağı düşürüldü. Oranın gece moderatörü de var, 20 bin kişilik forum bile bulabiliyorsa biz neden bulamayalım? Ayrıca Technopat'ta çok fazla konu açılmasına rağmen ortalama 10 dakika da onaylanıyor konular.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri