Foruma yeni tema gelmeli

Yeni tema gelsin mi?

• Evet

Oylar: 90 70.3%
  • Hayır

Oylar: 38 29.7%

• Oy kullanan toplam üye
    128
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Evet temanın adını bulamadım. Bu tema gelirse aktiflik artacaktır emin olun. Yani çoğu kişi tema yüzünden burada pek vakit geçirmiyor. En azından benim için öyle.
Çoğu kişi dediğin muhtemelen anket açsam %90'ı memnun kalır. Bence biraz abartıyorsun ama sen :)

O tema aşırı derecede basit, hiçbir ek özelliği olmayan karışık bir tema aslına bakılırsa. 1 ay içerisinde pişman olacağınıza eminim.
Hocam diğer forumlardaki gibi alttan değiştirilebiliyor tema zaten. İstemeyen kullanmaz basit.

Çoğu kişi dediğin muhtemelen anket açsam %90'ı memnun kalır. Bence biraz abartıyorsun ama sen :)
Abartmış olabilirim ama gerçekten çok istiyorum .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tema düşüncemiz olabilir fakat varsayılan tema bunun için fazla basit kalır. Daha mantıklı temalara bakılabilir.
Sağ olun bu temayı da düşünürseniz sevinirim ya da buna yakın keskin hatları olan dimension gibi yamuk olmayan temalara bakılırsa güzel olur...

Tema düşüncemiz olabilir fakat varsayılan tema bunun için fazla basit kalır. Daha mantıklı temalara bakılabilir.
Yok mu reis bir anda Şaaaaaaak diye yeni özellikleri duyurman :D 2.el forum için çok heyecanlıyım be...

Gereksiz deyip kahkaha atacaklar konuya yorum yapmazsa sevinirim. Dimension temasını hiç sevmiyorum bundan dolayı da forumu aktif olarak kullanamıyorum ilgimi çekmiyor diğer forumlardaki gibi UI.X temasını(Temanın tam olarak adını bilmiyorum ama hangi tema olduğunu anladınız) gelmesini istiyorum bana katılanlara şimdiden teşekkürler.

Örnek;
Alıntıyı görüntüle
Gereksiz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hello kity'Li forum teması istiyoruz
nE

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular