Neler Yeni

Çözüldü✓ Forumda atılan görsellerden virüs girer mi

Keremdiyola

80+ Bronze

Kapatılmış Hesap

80+ Bronze
Yani hocam resmin üstüne basılı tutup kaydet demediğim sürece bir sorun olmaz
En fazla cookie virüsü yersin, temizlemesi kolay. Düzenli çerez temizliği yapıyorsan gider, gitmezse bile antivirüs fark eder siler. Hepsini kafaya takmayın. Öncelikle bu görseller sunucuda depolanıyor, sunucu bile temizleyebilir.

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
En fazla cookie virüsü yersin, temizlemesi kolay. Düzenli çerez temizliği yapıyorsan gider, gitmezse bile antivirüs fark eder siler. Hepsini kafaya takmayın. Öncelikle bu görseller sunucuda depolanıyor, sunucu bile temizleyebilir.

Devamlı gizli kipte Browser'ı kullananlar şaşkınlıkla bakıyor. :)

Ben Brave Browser'ı her kapanışta tüm Browser verileri temizlenecek şekilde ayarladım, zaten Cookie zararlısı yiyeceğimi pek sanmıyorum. Ki yesem bile güvenlik yazılımım rahatlıkla fark edecektir. Şu ana kadar kendi yaptığım zararlılar dışında sadece ne üdüğü belirsiz bir siteden JS zararlısı yemiştim, onuda Comodo bulmuştu. Başta HIPS'in standart hatalı tespiti sanmıştım, sonrasında fark ettim ki site gerçekten zararlıymış.

Keremdiyola

80+ Bronze
İos telefonum antivirüs hepsi ücretli kullanamıyorum üzerine basıp kaydetmediğim sürece sorun olmaz değil mi

Top Bottom