jpg png uzantilarda virus yoktur
imkani yok lakin uzantisi jpg,png diye gorunup asil formati o degilse ve acarsan exe cikabilirGörselin içine Backdoor yerleştirilebilir. İndirip açmadığınız sürece bir şey olmaz.
imkani yok lakin uzantisi jpg,png diye gorunup asil formati o degilse ve acarsan exe cikabilir
Dogru ama soyle birsey var forumda gordugu seyin gorsel oldugunu biliyor kafasi rahat olsun yaniSonuç olarak zararlı koyulabilir mi? Koyulabilir.
Yani hocam resmin üstüne basılı tutup kaydet demediğim sürece bir sorun olmazSonuç olarak zararlı koyulabilir mi? Koyulabilir.
En fazla cookie virüsü yersin, temizlemesi kolay. Düzenli çerez temizliği yapıyorsan gider, gitmezse bile antivirüs fark eder siler. Hepsini kafaya takmayın. Öncelikle bu görseller sunucuda depolanıyor, sunucu bile temizleyebilir.Yani hocam resmin üstüne basılı tutup kaydet demediğim sürece bir sorun olmaz
En fazla cookie virüsü yersin, temizlemesi kolay. Düzenli çerez temizliği yapıyorsan gider, gitmezse bile antivirüs fark eder siler. Hepsini kafaya takmayın. Öncelikle bu görseller sunucuda depolanıyor, sunucu bile temizleyebilir.
İos telefonum antivirüs hepsi ücretli kullanamıyorum üzerine basıp kaydetmediğim sürece sorun olmaz değil miEn fazla cookie virüsü yersin, temizlemesi kolay. Düzenli çerez temizliği yapıyorsan gider, gitmezse bile antivirüs fark eder siler. Hepsini kafaya takmayın. Öncelikle bu görseller sunucuda depolanıyor, sunucu bile temizleyebilir.
Kaydetsen de sorun olmaz.İos telefonum antivirüs hepsi ücretli kullanamıyorum üzerine basıp kaydetmediğim sürece sorun olmaz değil mi
Birde bazen cihazım kendiliğinden kaydediyor mudur diye şüpheleniyorum tamam ben ne olur ne olmaz kaydetmeyeceğimKaydetsen de sorun olmaz.