forumda cezalı olan kişiler

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

asteria

80+
Reaksiyon skoru
157
cezalı yazınca temelli ban mı oluyor yada kaç gün oluyor ve bu sürede foruma girebiliyorlar mı ve nasıl ceza alırız :D

girmeye çalışırsan banlısın diye uyarı verir foruma ulaşamazsın 3 gün, 1 ay , 1 yıl diye değişiyor diye biliyorum son olarakta perma ban yiyorsun perma ban yersen hesabının profilini kimse göremez yani hesap silinir gibi bir şey

cezalı yazınca temelli ban mı oluyor yada kaç gün oluyor ve bu sürede foruma girebiliyorlar mı ve nasıl ceza alırız :D
1 saat ban yese de cezalı, kalıcı ban yese de cezalı yazar.
Ban yiyenler ana sayfada şu süreye kadar banlısın diye bir yazıyla karşılaşıyor.

girmeye çalışırsan banlısın diye uyarı verir foruma ulaşamazsın 3 gün, 1 ay , 1 yıl diye değişiyor diye biliyorum son olarakta perma ban yiyorsun perma ban yersen hesabının profilini kimse göremez yani hesap silinir gibi bir şey
2 ayda var arkadaşım yedi .

bu normal ban
ban.JPG

bu perma
ban3.JPG

gizli sekmeden girmek gerekiyor oturumu kapatamadığın için

9 uyarım var ama çok büyük şeylerden deil banlanır mıyım acaba xD

Aynı durumdan bende muzdaribim biri saçma bir konu açmıştı Napim yazdım 1/1 uyarı geldi . alt tarafı napim yazdım ya:(
Haklısın. Bazen öyle konular oluyorki n*pim demen gerekiyor :(

Geçici olarak uyarı yersen şu tarihe kadar forumdan uzaklaştırıldın gibi bir yazı geliyor sayfana. Perma yersen @Emre123a nın attığı gibi Banlandın! yazısı alıyorsun. Lakin bu senin dışındaki üyelere şöyle gözükür;
Geçici= Banlanan üye profilini kapatmadıysa profili açık kalır.
Perma yani kalıcı= "Bu üyenin profili mevcut değildir." yazısı alırsınız.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri