D.A Forumunun son zamanlardaki saldırgan tavrı ve tepki göstermeyen Moderatörler

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Uyarı verince çok uyarı veriyosunuz oluyor
Öyle diyenleri gördük ve haksız dedik zaten.
Ne istiyorsunuz siz arkadaşlar gelen her raporu haklı görüp her gün 50 kişiyi mi banlayalım?
Öyle bir şey demiyoruz. En kötü 1 saat ceza verin, adam 5 kere yapsa bile ceza yemiyor. Konuda ki gibi olan üyeler çok arttı bende çok yaşadım. Ben 1 yıl önce 3 tane hesap açmıştım ona rağmen sadece 1 hafta ceza verdiniz. Buna "eee daha ne istiyorsun iyi niyet göstermişiz" yazmayın.

Yeni moderatör alımı yapılmalı. Moderatörlerimiz gayet iyi ama moderatör sayımız az ve modetatör alımı en son 2.5 yıl önce yapılmış.

Dört yıldır forumdayım 0 uyarım var çikilop gibi forum🙏🙏
1756048844295.webp

bu nasıl mümkün

Öyle diyenleri gördük ve haksız dedik zaten.

Öyle bir şey demiyoruz. En kötü 1 saat ceza verin, adam 5 kere yapsa bile ceza yemiyor. Konuda ki gibi olan üyeler çok arttı bende çok yaşadım. Ben 1 yıl önce 3 tane hesap açmıştım ona rağmen sadece 1 hafta ceza verdiniz. Buna "eee daha ne istiyorsun iyi niyet göstermişiz" yazmayın.

Yeni moderatör alımı yapılmalı. Moderatörlerimiz gayet iyi ama moderatör sayımız az ve modetatör alımı en son 2.5 yıl önce yapılmış.
Çünkü senin ceza almama sebebin denetimsizlik değil bizim insiyatifimiz. Sizin istediğiniz katı kuralları uygularsak bu konudaki üyeler de dahil çoğu kişi cezadan burnunu kaldıramazdı.

Bu insiyatifiniz biraz düşmeli işte. Technopat gibi olsun demiyorum. Forumda konu onaylama sistemi, üye onaylama sistemi vb. de herkes istediğini yapıyor. Mesela sıcak fırsatlarda alakasız konu açan kişilerin hiç ceza yediğini görmedim, onaylama sistemi olmadığından dolayı da 1 saat kalıyor o konu. En kötü 1 saat ceza verin, devam ederse yasaklanmaya doğru gider.

Bu insiyatifiniz biraz düşmeli işte. Technopat gibi olsun demiyorum. Forumda konu onaylama sistemi, üye onaylama sistemi vb. de herkes istediğini yapıyor. Mesela sıcak fırsatlarda alakasız konu açan kişilerin hiç ceza yediğini görmedim, onaylama sistemi olmadığından dolayı da 1 saat kalıyor o konu. En kötü 1 saat ceza verin.
Tamam düşüreyim, ama düşürseydim şu an bu mesajı yazamıyor olurdun emin misin peki buna?

@Mehmet Yılmaz forumun default font size ayarı 15 mi hocam ben sürekli yazılarımı büyütüyom 4K monitörde çok ufak gözüküyor, varsayılan font büyüklüğünü ayarlayabiliyor musunuz.

@Mehmet Yılmaz forumun default font size ayarı 15 mi hocam ben sürekli yazılarımı büyütüyom 4K monitörde çok ufak gözüküyor, varsayılan font büyüklüğünü ayarlayabiliyor musunuz.
Font ufak değil 4K çözünürlük çok fazla :kekw: Büyütürsem bu sefer 1080P, 1440P'de kocaman oluyor.

Dostum kusura bakma ama konuda bahsedilen üyelerden biri de sensin. Mesaj sayına oranla çok fazla uyarın var senin.
Doğrudur, 16 uyarı puanım olsun isterim çünkü biri haksız uyarı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zaten elimde kanıtlarda mevcut haksız olduğuna dair

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri