t1k3beratfatih
80+ Bronze
Dahası
kanka bizler ateistiz diye milleti de ateist yapalımDini konular yasaklanmalı bence inanç özğürlüğü adı altında dini zedeleyici konu açıp tartışma yapıyorlar kuran dan bir kaç ayeti alıp başını sonunu kuranın bütünlüğünü bilmeden ileri geri konuşmak dogru olmaz biz kimsenin inancına hakaret etmiyorsak onlardan da aynı karşılığı bekleriz. Ayetlerden bir kaç örnek vererek adam saçma sapan yorum yapıyor üstelik yorumlarında aklınca Allahı aciz bırakacağını zannediyor ki bilmiyor aslında kendini aciz bıraktığını yorum yapmayı bile bilmeyen eleştirmeyi bile bilmeyen cahil insanlar yüzünden dinimiz zedeleniyor. Bir ayette kafana takılan soru varsa araştır neden diye sor kuranın bütünlüğüne bak
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben kur an kursundan kaçıyordum 1 tacizi ugrayan gördum 2 dayak atan gördum 3 intihar eden gördum 4 birbiri şey eden gördum (sanırım ben onu gördukten sonra bende oldum..)kendin laf edip buraya gelip konu açıyon. daha Kur'anın bir suresini bile okumamış. teistler bile islamı övüyo müslüman olmamasına rağmen