Neler Yeni

FORUMDA DİNİ KONULAR YASAKLANSIN

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Berat fatih
Dini konular yasaklanmalı bence inanç özğürlüğü adı altında dini zedeleyici konu açıp tartışma yapıyorlar kuran dan bir kaç ayeti alıp başını sonunu kuranın bütünlüğünü bilmeden ileri geri konuşmak dogru olmaz biz kimsenin inancına hakaret etmiyorsak onlardan da aynı karşılığı bekleriz. Ayetlerden bir kaç örnek vererek adam saçma sapan yorum yapıyor üstelik yorumlarında aklınca Allahı aciz bırakacağını zannediyor ki bilmiyor aslında kendini aciz bıraktığını yorum yapmayı bile bilmeyen eleştirmeyi bile bilmeyen cahil insanlar yüzünden dinimiz zedeleniyor. Bir ayette kafana takılan soru varsa araştır neden diye sor kuranın bütünlüğüne bak
kanka bizler ateistiz diye milleti de ateist yapalım
Mesaj otomatik birleştirildi:

kendin laf edip buraya gelip konu açıyon. daha Kur'anın bir suresini bile okumamış. teistler bile islamı övüyo müslüman olmamasına rağmen
ben kur an kursundan kaçıyordum 1 tacizi ugrayan gördum 2 dayak atan gördum 3 intihar eden gördum 4 birbiri şey eden gördum (sanırım ben onu gördukten sonra bende oldum..)

ben kur an kursundan kaçıyordum 1 tacizi ugrayan gördum 2 dayak atan gördum 3 intihar eden gördum 4 birbiri şey eden gördum (sanırım ben onu gördukten sonra bende oldum..)
sanki ateiztler hiç yapmıyor

inanç özgürlüğü var, evet. ben buradan ayet gösterip saçma olduğuna dair konuşabilirim. sana saçma gelsin veya gelmesin. bu şekilde baskılayarak hiçbir şey elde edemezsin ki.

Alıntıyı görüntüle
rezil herif. istediğine laf et sen, biri senin dinine laf edince gel hemen zırlayıp konu aç
yarrrram bası ıbnnee ne oglu asenın senın 1 gramlık beynıne sokememm att yaaaaarra sizle insan gibi konuşulmaz bu dil daha iyi sizle böyle konusulur esegon dılıyle at sıkıfıgı sımdı ıyı dınle benı amcıııkkkkkkkkkk inançsız insan asagılık dır sen mesala örneksin

senın 1 gramlık olmaayn nbeynınını sıkememem at yrraaaa bunu mu anladın orda

inanç özgürlüğü var, evet. ben buradan ayet gösterip saçma olduğuna dair konuşabilirim. sana saçma gelsin veya gelmesin. bu şekilde baskılayarak hiçbir şey elde edemezsin ki.

Alıntıyı görüntüle
rezil herif. istediğine laf et sen, biri senin dinine laf edince gel hemen zırlayıp konu aç
senin o olmayan beynının taaa a q q q qm koyam sen dol kadaer değerin yok senin gibilerin döl israfo yarram

@kucuknibba bunun yazdıgı yorumu begenın de ta anmıınaa koyammmmmmmmmmmm

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,823
İsim
Doruk
Dini konular yasaklanmalı bence inanç özğürlüğü adı altında dini zedeleyici konu açıp tartışma yapıyorlar kuran dan bir kaç ayeti alıp başını sonunu kuranın bütünlüğünü bilmeden ileri geri konuşmak dogru olmaz biz kimsenin inancına hakaret etmiyorsak onlardan da aynı karşılığı bekleriz. Ayetlerden bir kaç örnek vererek adam saçma sapan yorum yapıyor üstelik yorumlarında aklınca Allahı aciz bırakacağını zannediyor ki bilmiyor aslında kendini aciz bıraktığını yorum yapmayı bile bilmeyen eleştirmeyi bile bilmeyen cahil insanlar yüzünden dinimiz zedeleniyor. Bir ayette kafana takılan soru varsa araştır neden diye sor kuranın bütünlüğüne bak
Dininin sorgulanmasını çekemiyorsan dinin yanlıştır zaten.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,823
İsim
Doruk
ulan siz uranyum ile mi besleniyonuz iyi oku yazımı olmayan beynıne sssoctmmmm
Hayır gayet iyi besleniyorum günde 3 öğün olmak üzere.
Haksız çıkınca hakaretler savuracak kadar saygılı tartışmaktan yoksunsun kendin insanların inançsızlığına hakaret edip aynı kişilerden sana saygı duymalarını bekleyemezsin.

zırlama

Dini sorgulamak,dini zedelemez.
Adam bir ayetin bir kısmını atıyorsa sende tamamını atar anlatırsın meali ile birlikte.
Günümüzde Diyanet Pahalılık konusunda Allahı suçlarken din zedelenmiyor mu ?
Gelmişsin buraya Yasaklansın diyorsun bu kadar aciz olma
veya siyasetciler Din kitap diyip arkadan çalıp çırpınca din zedelenmiyor mu sanıyorsun?
sen topluluk ne yapıyorsa bizde onu yapalım yani hayvan olalım diyorsun işte benim karşı oldum bu biri yanlış yapıyorsa bizde yapmak zorunda değiliz

siuuuuuuuuuuuuuuuu

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,823
İsim
Doruk
sen topluluk ne yapıyorsa bizde onu yapalım yani hayvan olalım diyorsun işte benim karşı oldum bu biri yanlış yapıyorsa bizde yapmak zorunda değiliz
7804959B-2F12-4EEB-B3A1-6B86EE80422C.jpeg

Ayrıca düşüncelerinin gayet çağ dışı olduğunu belirtmek isterim.Sana kalsa insanlar 7/24 namaz kılsın,kuran okusun.
Hayatı anlamlı kılan aşk,mevki makam tarzı şeylere niye karşı çıkarsın ki?

siuuuuuuuuuuuuuuuu
aga su adama admin etikeyleyin "sen topluluk ne yapıyorsa bizde onu yapalım yani hayvan olalım diyorsun işte benim karşı oldum bu biri yanlış yapıyorsa bizde yapmak zorunda değiliz" hayvan olalım falan diyo laf carpıtıyo troll hesap bence banlansın

Hayır gayet iyi besleniyorum günde 3 öğün olmak üzere.
Haksız çıkınca hakaretler savuracak kadar saygılı tartışmaktan yoksunsun kendin insanların inançsızlığına hakaret edip aynı kişilerden sana saygı duymalarını bekleyemezsin.
tekrar söylüyom inançsuz insan hayvan dan daha asagılıktır noktaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Alıntıyı görüntüle
Ayrıca düşüncelerinin gayet çağ dışı olduğunu belirtmek isterim.Sana kalsa insanlar 7/24 namaz kılsın,kuran okusun.
Hayatı anlamlı kılan aşk,mevki makam tarzı şeylere niye karşı çıkarsın ki?
tekrar söyluyom sana senın olmayan beyninin tta ** 7/24 sex yap sen ulan sizin gibi insanlar yasagıdı için bu ülkede bu kadar pislik dönüyor a

gavur icadı internettte ne isin var o zaman bilader mod admin etiketleyin ya
1gram beynin yok

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom