Neler Yeni

FORUMDA DİNİ KONULAR YASAKLANSIN

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,821
İsim
Doruk
tekrar söylüyom inançsuz insan hayvan dan daha asagılıktır noktaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Böyle hakaretlerde bulunup kendi dinine saygı beklemek de güzelmiş büyük ihtimalle hayatta hiçbir başarısı olmayan asosyal eğitimsiz insanın tekisin ve gelip burada insanların kararlarına karışıyorsun.Her neye inanıyorsan sana akıl fikir versin

aga su adama admin etikeyleyin "sen topluluk ne yapıyorsa bizde onu yapalım yani hayvan olalım diyorsun işte benim karşı oldum bu biri yanlış yapıyorsa bizde yapmak zorunda değiliz" hayvan olalım falan diyo laf carpıtıyo troll hesap bence banlansın
işine gelmemeilş AS:DSAdasdasdasdasdas

Berke123

80+ Bronze
yarrrram bası ıbnnee ne oglu asenın senın 1 gramlık beynıne sokememm att yaaaaarra sizle insan gibi konuşulmaz bu dil daha iyi sizle böyle konusulur esegon dılıyle at sıkıfıgı sımdı ıyı dınle benı amcıııkkkkkkkkkk inançsız insan asagılık dır sen mesala örneksin
Mesaj otomatik birleştirildi:

senın 1 gramlık olmaayn nbeynınını sıkememem at yrraaaa bunu mu anladın orda

senin o olmayan beynının taaa a q q q qm koyam sen dol kadaer değerin yok senin gibilerin döl israfo yarram

@kucuknibba bunun yazdıgı yorumu begenın de ta anmıınaa koyammmmmmmmmmmm
bu aciz yaratığı banlar mısın rica etsem @Mehmet Yılmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,821
İsim
Doruk
tekrar söyluyom sana senın olmayan beyninin tta ** 7/24 sex yap sen ulan sizin gibi insanlar yasagıdı için bu ülkede bu kadar pislik dönüyor a

1gram beynin yok
Daha önce sex yapmadım :) ama çok şükür sağlıklı bir ilişkim var.Ülkede dönen pisliklerle pek alakam olduğunu sanmıyorum açıkçası evinde kendini geliştirmeye çalışan oldukça normal bir insanım

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,317
Üyeler
168,608
Son üye
isaacthesouza
Top Bottom