Neler Yeni

Forumda Doktor Varmı Lütfen Bişey Sorucam

VitoScaletta

80+ Gold
dizlerim de ve eklemlerimde ağrılar vardı dün kan tahlili verdim d3 vitaminim eksik çıktı tamamen bunla bağdaştırmıyorum birazda bende suç çok ağır bench squat deadlift falan girdim lakin 2 aydır salonlar kapalı evde yatıyorum gine de eklemlerimde ağrılar var spor yaptığım zamanlar yoktu elimde glukozamin ve kolajen var fizik tedavi doktoruna gittim kadındı ve dizlerimi 5-10 saniye elledi bana hiç bi hareket yaptırmadı vs sorun gözükmüyor dedi herhalde 15 yaşımda dizlerimin hareket etmesini veya çok büyük sesler gelmesini falan bekliyor neyse kadına soruyorum elimde glukozamin ve kolajen var kullanıyımmı diyorum eklemlerim için bana diyorki kullanmanı önermem neden diyorum zaten bu yaşlarda vucudun bolca salgılıyor diyor bolca salgılıyorsa neden evde boş boş dururken eklem ağrısı yaşıyorum ? neyse kadına diyorumki salonlar açılır ben gine spora devam edicem gine eklemlerimi zorluycam kullanmam iyi olurmu diyorum sürekli beslesin eklemlerimi diyorum bana diyorki yani sen bilirsin YA KARDEŞİM BİŞEY SÖYLESENE KULLAN VEYA KULLANMA FAZLASI ZARAR VEYA DEĞİL BİŞEY SÖYLE GURBAN OLUYUM YAA bana diyoki yoga yap plates yap heee yoga yapıyım salona giriyim erkek halimle ya tövbe estağfurullah diyo ağırlık kaldırmak iyi değil lastikle yoga plates hareketleri yap diyo boşver ağırlığı diyo yarabbi sabır

elimde glukozamin ve kolajen var kullanmamın zararı olurmu 15 yaşındayım eklemlerimi beslemesi için yararı olur diye düşünüyorum lakin bu doktor hiç bişey söylemiyor fazlası zarar mı değilmi internete her yere yazıyorum sonuç ta çıkmıyor herkes kafasına göre glukozamin kolajen falan alıyor ilerde eklemlerimde sıkıntı çıkmasın diye bu kadında bana sen bilirsin diyor

yani ergenlik çağında gelişime falan etkisi falan varsa öyle şeyleri kullanmayalımda bu kadın hiç bişey söylemiyor sakıncası varmıdır yokmudur kullanmamın

DOKTOR VARSA ETİKETLERMİSİNİZ

Son düzenleme:

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Doktor tanıdığım olsa etiket atardım ama yok.
Geçmiş olsun.

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,162
İsim
Musa
dizlerim de ve eklemlerimde ağrılar vardı dün kan tahlili verdim d3 vitaminim eksik çıktı tamamen bunla bağdaştırmıyorum birazda bende suç çok ağır bench squat deadlift falan girdim lakin 2 aydır salonlar kapalı evde yatıyorum gine de eklemlerimde ağrılar var spor yaptığım zamanlar yoktu elimde glukozamin ve kolajen var fizik tedavi doktoruna gittim kadındı ve dizlerimi 5-10 saniye elledi bana hiç bi hareket yaptırmadı vs sorun gözükmüyor dedi herhalde 15 yaşımda dizlerimin hareket etmesini veya çok büyük sesler gelmesini falan bekliyor neyse kadına soruyorum elimde glukozamin ve kolajen var kullanıyımmı diyorum eklemlerim için bana diyorki kullanmanı önermem neden diyorum zaten bu yaşlarda vucudun bolca salgılıyor diyor bolca salgılıyorsa neden evde boş boş dururken eklem ağrısı yaşıyorum ? neyse kadına diyorumki salonlar açılır ben gine spora devam edicem gine eklemlerimi zorluycam kullanmam iyi olurmu diyorum sürekli beslesin eklemlerimi diyorum bana diyorki yani sen bilirsin YA KARDEŞİM BİŞEY SÖYLESENE KULLAN VEYA KULLANMA FAZLASI ZARAR VEYA DEĞİL BİŞEY SÖYLE GURBAN OLUYUM YAA bana diyoki yoga yap plates yap heee yoga yapıyım salona giriyim erkek halimle ya tövbe estağfurullah gay yapıcak bizi ya diyo ağırlık kaldırmak iyi değil lastikle yoga plates hareketleri yap diyo boşver ağırlığı diyo yarabbi sabır
Yaşın kaç?

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Vardı bi dene.

Tel Vurdu Beni

80+ Bronze

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
Herşeyin organiği... 15 yaşında da fitness yapmak yerine tekvando falan yapsan senin için çok daha iyi. 15 yaş fitness için erken diye biliyorum. Spor salonundaki abilerin ekmeksiz kalmamak için sana söylemez bunları.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,604
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
aşırı boy uzaması varsa onun da etkisi olabilir
şahsen ben spor vs yapmıyorum ama belimde dirseklerimde ve dizlerimde aşırı fazla ağrı oluyor yeri geldi mi yürürken bile çok sıkıntı yaşattığı oluyor

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
dizlerim de ve eklemlerimde ağrılar vardı dün kan tahlili verdim d3 vitaminim eksik çıktı tamamen bunla bağdaştırmıyorum birazda bende suç çok ağır bench squat deadlift falan girdim lakin 2 aydır salonlar kapalı evde yatıyorum gine de eklemlerimde ağrılar var spor yaptığım zamanlar yoktu elimde glukozamin ve kolajen var fizik tedavi doktoruna gittim kadındı ve dizlerimi 5-10 saniye elledi bana hiç bi hareket yaptırmadı vs sorun gözükmüyor dedi herhalde 15 yaşımda dizlerimin hareket etmesini veya çok büyük sesler gelmesini falan bekliyor neyse kadına soruyorum elimde glukozamin ve kolajen var kullanıyımmı diyorum eklemlerim için bana diyorki kullanmanı önermem neden diyorum zaten bu yaşlarda vucudun bolca salgılıyor diyor bolca salgılıyorsa neden evde boş boş dururken eklem ağrısı yaşıyorum ? neyse kadına diyorumki salonlar açılır ben gine spora devam edicem gine eklemlerimi zorluycam kullanmam iyi olurmu diyorum sürekli beslesin eklemlerimi diyorum bana diyorki yani sen bilirsin YA KARDEŞİM BİŞEY SÖYLESENE KULLAN VEYA KULLANMA FAZLASI ZARAR VEYA DEĞİL BİŞEY SÖYLE GURBAN OLUYUM YAA bana diyoki yoga yap plates yap heee yoga yapıyım salona giriyim erkek halimle ya tövbe estağfurullah gay yapıcak bizi ya diyo ağırlık kaldırmak iyi değil lastikle yoga plates hareketleri yap diyo boşver ağırlığı diyo yarabbi sabır

elimde glukozamin ve kolajen var kullanmamın zararı olurmu 15 yaşındayım eklemlerimi beslemesi için yararı olur diye düşünüyorum lakin bu doktor hiç bişey söylemiyor fazlası zarar mı değilmi internete her yere yazıyorum sonuç ta çıkmıyor herkes kafasına göre glukozamin kolajen falan alıyor ilerde eklemlerimde sıkıntı çıkmasın diye bu kadında bana sen bilirsin diyor

yani ergenlik çağında gelişime falan etkisi falan varsa öyle şeyleri kullanmayalımda bu kadın hiç bişey söylemiyor sakıncası varmıdır yokmudur kullanmamın

DOKTOR VARSA ETİKETLERMİSİNİZ
Fizik tedavi doktorunun dediğini uygula

VitoScaletta

80+ Gold
Herşeyin organiği... 15 yaşında da fitness yapmak yerine tekvando falan yapsan senin için çok daha iyi. 15 yaş fitness için erken diye biliyorum. Spor salonundaki abilerin ekmeksiz kalmamak için sana söylemez bunları.
14-15 yaş Testosteron un yani erkeklik hormonunun en fazla salgılandığı yaş yani tam zamanı spor için

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,162
İsim
Musa
F5 ATIN YAZIYI DÜZENLEDİM
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuan bunu tartışacak enerjim yok ne yazııkki
Eklem ağrıların doktorun dediği gibi vitamin eksikliğinden kaynaklanması çok normal.
Ayriyetten yaşın ergenliğe yeni girdiğin/gireceğin yaşlarda. Bu da şu demek, ergenliğe gireceği zaman insanlarda hormon salgılanımı artar ve kas, kemik gelişiminde büyüme hızı artar bla bla bunları biliyorsundur zaten. Ergenlikteki bu gelişim sırasında kas ve eklem yerlerinde özellikle alt ekstremite(bacak) ve kollarda gelişme hızının artmasından ötürü ağrılar meydana gelir. Bu çok normaldir. İnsanların büyük çoğunluğu ergenlik döneminde bu ağrıları yaşar. Daha sonra geçer ama bir problemi yoktur.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Yoga kadınlara özel bir şey değil aklında bulunsun .
Başkalarının yanında soyleme gülerler sana.

Doktor kullanma dediyse kullanma ayrica
@Doganreis dostum daha yardımcı olacaktır size

Top Bottom