Akvaryum ve akvaryum malzemeleri gelsin yok satarızEn iyi cevap eklentimiz zaten vardı. Büyük sorunlara yol açtığı için devre dışı bırakmak zorunda kaldık.
Tekrar gelme ihtimali var mıdır ? Gerçekten bir forum sitesi için gerekli bir şey olduğunu düşünüyorum. Özellikle bilgili insan olduğunu anlamak için.En iyi cevap eklentimiz zaten vardı. Büyük sorunlara yol açtığı için devre dışı bırakmak zorunda kaldık.
Eklenti yapımcısı hatayı düzeltirse neden olmasın.Tekrar gelme ihtimali var mıdır ? Gerçekten bir forum sitesi için gerekli bir şey olduğunu düşünüyorum. Özellikle bilgili insan olduğunu anlamak için.
Hocam rahatsız ediyorsam kusuruma bakmayın. GİF formatında profil resmi özelliğide gelecek mi ?Eklenti yapımcısı hatayı düzeltirse neden olmasın.
onu boşver 3 mb resim i zor yüklüyoruz bari 5-10mb olursa çok iyi olurHocam rahatsız ediyorsam kusuruma bakmayın. GİF formatında profil resmi özelliğide gelecek mi ?
Onun gelebiliceğini sanmıyorum. Sunucuların belirli bir boyutu var resim için ayırdığı. 10MB çıkarsa kişi başına atılan profil resmi konuda kullanılan resimler yüzünden sunucu çöker geleceğini sanmıyorum onun.onu boşver 3 mb resim i zor yüklüyoruz bari 5-10mb olursa çok iyi olur