Berk Atmaca
80+ Silver
Dahası
Aman Ali Rıza Bey tadımız kaçmasın
Aman Ali Rıza Bey tadımız kaçmasın
Bir daha yazsan çok epik olay olurdu.İkinci yazılan olay doğru bu arada. Uzun süre yapıldığında ve sık sık beyne etkileri mevcut. Ergenlikte bir dönem çok sık yaptığım için tecrübeye dayalı söylüyorum ve enerji düşüklüğünden dolayı konstanrasyonunuzda azalıyor.
2. Büyük mizahşör öz abim2 tane konu ve komik cevapları buldum.
Genellikle din, eşcinsellik ve siyasi konularda komik cevaplar çok oluyor
''arkadaşlar bir müzik vardı adını unuttum aslında müziği tam dinlemedim de ama müzik güzeldi bilen varsa yazsa olur mu?''Forumda bazen gerçekten komik olduğu için, bazen de sebepsiz yere bazı başlık ya da yorumlar komik gelebiliyor.
Sizin en çok güldüğünüzü hatırladığınız konu ve yorumlar nelerdi?
SS atmanız zorunlu değil, hatırladığınız şekilde anlatsanız da olur.
Benim aklıma ilk gelenler şunlar;
1.'si:
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
2.'si:
"Mastürbasyonun zararı var mı?" gibi bir konu açılmıştı, Kerem adlı bir arkadaş 5 dakika arayla iki defa "Çok yapınca unutkanlık yapıyormuş" diye yorum atmıştı.
https://forum.donanimarsivi.com/konu/p-hubta-yanlislikla-adimi-koydum-yardim.565561/ yeterli olur diye düşünüyorum.Forumda bazen gerçekten komik olduğu için, bazen de sebepsiz yere bazı başlık ya da yorumlar komik gelebiliyor.
1.'si:
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
2.'si:
"Mastürbasyonun zararı var mı?" gibi bir konu açılmıştı, Kerem adlı bir arkadaş 5 dakika arayla iki defa "Çok yapınca unutkanlık yapıyormuş" diye yorum atmıştı.
Amouranth'ın bacağına da galiba forumdan biri yazılmıştı. Konuyu araştırdım da denk gelmedim.
O arkadas benimMastürbasyonun zararı var mı?" gibi bir konu açılmıştı, Kerem adlı bir arkadaş 5 dakika arayla iki defa "Çok yapınca unutkanlık yapıyormuş" diye yorum atmıştı.
Bu konu olması lazımBirisi +18 içerikleri bulunduran siteye yanlışlıkla kendi adıyla kayıt mı olmuştu neydi öyle bir olay vardı o baya komik olaydı. Yazılan yanıtlar daha da komikti.
Duş almaktan korkuyorumForumda bazen gerçekten komik olduğu için, bazen de sebepsiz yere bazı başlık ya da yorumlar komik gelebiliyor.
1.'si:
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
2.'si:
Tarık06 efsanesi mi yoksa??Duş almaktan korkuyorum