Artık işaretleyemiyorsun, yöneticiler veya moderatörler işaretliyor.Konuyu soru olarak açarsan işaretleyebiliyorsun.
Artık işaretleyemiyorsun, yöneticiler veya moderatörler işaretliyor.Konuyu soru olarak açarsan işaretleyebiliyorsun.
işte bu tecnopatta beni daha çok kanser etti ve bi ara bir kelimenin bağlacın ayırmadım diye ceza yedim neyse mesaj gelmiş möderatör attı bağlaç ayrı yazılı diye sonra iyice deli oldu sonra möderatöre ona ne kadar sevdiğimi anlattım oda beni çok sevdiği için burda çok harcandığım için süresiz ban attı dedi donanım arşivine git dedi sen oraya aitsin dediO PARAYA MASAÜSTÜ TOPLARSIN
O konuya göre değişiyor. Bazı konularda burada hiç cevap almazken TP'de bir sürü cevap alabiliyorsun.Techonpat'a göre daha çok etkileşim almak.
Genel olarak bu durumu yaşadığım için böyle örnek verdimO konuya göre değişiyor. Bazı konularda burada hiç cevap almazken TP'de bir sürü cevap alabiliyorsun.
Sanırım TP'dekiler 500 TL bandında kulaklıklara pek ilgili değillerO konuya göre değişiyor. Bazı konularda burada hiç cevap almazken TP'de bir sürü cevap alabiliyorsun.