Barış Yalçın
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 20
nE ?Okumadan cevap vermiştim bir konuya sonra da fırça yemiştim
Mesaj otomatik birleştirildi:
artık yaptın da ayrı .
nE ?Okumadan cevap vermiştim bir konuya sonra da fırça yemiştim
artık yaptın da ayrı .
Hayatım "da" ayrı yazılır.
Hayatım 'da' olacak da ayrı yani .Arkadaşın cümlesinde herhangi bir yazım yanlışı yok. Nereyi ayıracak :/
Doğru fark ettim. Ama bu utanılacak bir şey değil.Hayatım "da" ayrı yazılır.
Hayatım 'da' olacak da ayrı yani .
Tüh utanmadın mı neyse artık başka zamana.Doğru fark ettim. Aam bu utanılacak bir şey değil.
Hayatımda yok diyor, bitişik yazılır. MeselaHayatım "da" ayrı yazılır.
Hayatım 'da' olacak da ayrı yani .
bir şey sormak istiyorum orda doğup büyüdüyseniz alınmayın ama bi insan bildiği dili nasıl unutur sadece sizle alakalı değil gördüğüm çoğu gürbetçi öyletürkcem olmadi icin ve türkce klavye olmadi icin english yazmam.
forumu alt üst ettim son iki aydan beri hahaha.
Yav şakalaşıyoruz neden ciddiye aldın ki o utanmadım dedi bende öylesine da ayrı yazılır dedim. Biz aramızda sorun etmiyoruz sana ne oluyor onu anlamamışım.Hayatımda yok diyor, bitişik yazılır. Mesela
"O arabadan bende yok ama sende var." Bu cümlede kullanıldığı şekilde kullanmış. İnsanlara yazım dersi vermek yerine ilk önce kendin öğren.
Doğru yazılmış bir yazıya yanlış yazmışsın diyorsun, gerçeği söyleyince de sıyrılmaya çalışıyorsun. Ne garipsin anlamayadım.Yav şakalaşıyoruz neden ciddiye aldın ki o utanmadım dedi bende öylesine da ayrı yazılır dedim. Biz aramızda sorun etmiyoruz sana ne oluyor onu anlamamışım.
kral unutmak yokki. rahat konusa biliyorsun.bir şey sormak istiyorum orda doğup büyüdüyseniz alınmayın ama bi insan bildiği dili nasıl unutur sadece sizle alakalı değil gördüğüm çoğu gürbetçi öyle
Garip olduğumu düşünüyorsan profilime gir yoksay bu kadar basit . Sıyrılmayı gerektiricek bir durum yok . Belki ben orada kendimi utandırıcak duruma düşürmek istemişimdir onlarca olasılık sayabilirim şu konu hakkında ama burada affedersin tek sana batmış yazdıklarım .Doğru yazılmış bir yazıya yanlış yazmışsın diyorsun, gerçeği söyleyince de sıyrılmaya çalışıyorsun. Ne garipsin anlamayadım.
Burada da hatan var. "Baktığın da" değil. "Baktığında". Puuhahahahha.Hem mesajlarıma baktığın da onlarca dil bilgisi hatası göreceksin ne bu insanları hemencecik yargılama anlamıyorum.