Neler Yeni

Forumda En Utandığınız An Nedir?

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Polat ALEMDAR
Hayatım "da" ayrı yazılır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayatım 'da' olacak da ayrı yani .
Hayatımda yok diyor, bitişik yazılır. Mesela
"O arabadan bende yok ama sende var." Bu cümlede kullanıldığı şekilde kullanmış. İnsanlara yazım dersi vermek yerine ilk önce kendin öğren.

Xeraton

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
893
İsim
Halil İbrahim Memiş
türkcem olmadi icin :) ve türkce klavye olmadi icin :) english yazmam.
forumu alt üst ettim son iki aydan beri hahaha.
bir şey sormak istiyorum orda doğup büyüdüyseniz alınmayın ama bi insan bildiği dili nasıl unutur sadece sizle alakalı değil gördüğüm çoğu gürbetçi öyle

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Hayatımda yok diyor, bitişik yazılır. Mesela
"O arabadan bende yok ama sende var." Bu cümlede kullanıldığı şekilde kullanmış. İnsanlara yazım dersi vermek yerine ilk önce kendin öğren.
Yav şakalaşıyoruz neden ciddiye aldın ki o utanmadım dedi bende öylesine da ayrı yazılır dedim. Biz aramızda sorun etmiyoruz sana ne oluyor onu anlamamışım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Polat ALEMDAR
Yav şakalaşıyoruz neden ciddiye aldın ki o utanmadım dedi bende öylesine da ayrı yazılır dedim. Biz aramızda sorun etmiyoruz sana ne oluyor onu anlamamışım.
Doğru yazılmış bir yazıya yanlış yazmışsın diyorsun, gerçeği söyleyince de sıyrılmaya çalışıyorsun. Ne garipsin anlamayadım.

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
bir şey sormak istiyorum orda doğup büyüdüyseniz alınmayın ama bi insan bildiği dili nasıl unutur sadece sizle alakalı değil gördüğüm çoğu gürbetçi öyle
kral unutmak yokki. rahat konusa biliyorsun.
problem sabah aksam yabanci dil
sonra english geliyor üstüne.
eh bide türkce derken.
üc dil bi arada konusuyorsun.

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Hem mesajlarıma baktığın da onlarca dil bilgisi hatası göreceksin ne bu insanları hemencecik yargılama anlamıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Doğru yazılmış bir yazıya yanlış yazmışsın diyorsun, gerçeği söyleyince de sıyrılmaya çalışıyorsun. Ne garipsin anlamayadım.
Garip olduğumu düşünüyorsan profilime gir yoksay bu kadar basit . Sıyrılmayı gerektiricek bir durum yok . Belki ben orada kendimi utandırıcak duruma düşürmek istemişimdir onlarca olasılık sayabilirim şu konu hakkında ama burada affedersin tek sana batmış yazdıklarım .

Top Bottom