Forumda En Utandığınız An Nedir?

Hayatım "da" ayrı yazılır.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hayatım 'da' olacak da ayrı yani .
Hayatımda yok diyor, bitişik yazılır. Mesela
"O arabadan bende yok ama sende var." Bu cümlede kullanıldığı şekilde kullanmış. İnsanlara yazım dersi vermek yerine ilk önce kendin öğren.

türkcem olmadi icin :) ve türkce klavye olmadi icin :) english yazmam.
forumu alt üst ettim son iki aydan beri hahaha.
bir şey sormak istiyorum orda doğup büyüdüyseniz alınmayın ama bi insan bildiği dili nasıl unutur sadece sizle alakalı değil gördüğüm çoğu gürbetçi öyle

Hayatımda yok diyor, bitişik yazılır. Mesela
"O arabadan bende yok ama sende var." Bu cümlede kullanıldığı şekilde kullanmış. İnsanlara yazım dersi vermek yerine ilk önce kendin öğren.
Yav şakalaşıyoruz neden ciddiye aldın ki o utanmadım dedi bende öylesine da ayrı yazılır dedim. Biz aramızda sorun etmiyoruz sana ne oluyor onu anlamamışım.

Yav şakalaşıyoruz neden ciddiye aldın ki o utanmadım dedi bende öylesine da ayrı yazılır dedim. Biz aramızda sorun etmiyoruz sana ne oluyor onu anlamamışım.
Doğru yazılmış bir yazıya yanlış yazmışsın diyorsun, gerçeği söyleyince de sıyrılmaya çalışıyorsun. Ne garipsin anlamayadım.

bir şey sormak istiyorum orda doğup büyüdüyseniz alınmayın ama bi insan bildiği dili nasıl unutur sadece sizle alakalı değil gördüğüm çoğu gürbetçi öyle
kral unutmak yokki. rahat konusa biliyorsun.
problem sabah aksam yabanci dil
sonra english geliyor üstüne.
eh bide türkce derken.
üc dil bi arada konusuyorsun.

Hem mesajlarıma baktığın da onlarca dil bilgisi hatası göreceksin ne bu insanları hemencecik yargılama anlamıyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Doğru yazılmış bir yazıya yanlış yazmışsın diyorsun, gerçeği söyleyince de sıyrılmaya çalışıyorsun. Ne garipsin anlamayadım.
Garip olduğumu düşünüyorsan profilime gir yoksay bu kadar basit . Sıyrılmayı gerektiricek bir durum yok . Belki ben orada kendimi utandırıcak duruma düşürmek istemişimdir onlarca olasılık sayabilirim şu konu hakkında ama burada affedersin tek sana batmış yazdıklarım .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,205,508
Üyeler
192,736
Son üye
mscofieldd
Geri