Neler Yeni

Forumda hoş olmayan kelimelerin kullanımı

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
821
İsim
Ahmet Aydın
Forumda yeni olduğum için ve başka forumlarda çok fazla vakit harcadığım için biraz garip geldi. Tek kelime üzerinden örnek vereceğim çünkü çok gözüme batıyor. Bir çok konuda "LAN" kelimesinin kullanıldığını görüyorum. Bu kelimenin kullanımı serbest mi? Serbest değilse de kara listeye alınıp otomatik olarak bir cezası olmalı. Gördükçe rahatsız ediyor.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,806
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Forumda yeni olduğum için ve başka forumlarda çok fazla vakit harcadığım için biraz garip geldi. Tek kelime üzerinden örnek vereceğim çünkü çok gözüme batıyor. Bir çok konuda "LAN" kelimesinin kullanıldığını görüyorum. Bu kelimenin kullanımı serbest mi? Serbest değilse de kara listeye alınıp otomatik olarak bir cezası olmalı. Gördükçe rahatsız ediyor.
haklısında
neden bu kadar takıldınki?
kimseye hakaret edilemez bu forumda zaten yasak olan bu

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
821
İsim
Ahmet Aydın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
lan yasak la diyebilirsin
la demek de aynı. Bir şeyi değiştirmiyor. Diyebilirsin diyorsun da mesajımı tam okumadın galiba. Ben bunun kullanımını görmekten rahatsız olduğumu belirtiyorum.

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
la demek de aynı. Bir şeyi değiştirmiyor. Diyebilirsin diyorsun da mesajımı tam okumadın galiba. Ben bunun kullanımını görmekten rahatsız olduğumu belirtiyorum.
gardaşım angaralı olan yok mu la ?

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
Oğlum kelimesinden rahatsız olan servis şoförü geldi aklıma. Böyle ufak şeylere takilmak kendine zarar verir rahat ol

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
Bence samimi la.

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
CAT5e RJ45 ağ Ethernet yama kablosu LAN kablosu 0.3m 0.5m 1m 1.5m 2m  bilgisayar için yönlendirici Laptop|ethernet patch cable|ethernet  cableethernet patch - AliExpress

Benzer terimler. :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,497
Üyeler
164,685
Son üye
Saruhan37
Top Bottom