!ROGStrix!
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 7
3600 10900kyi geçer ️ (!)
SS alıcaktım ekran alıntısı aracı sapıttı ben de resmi farklı kaydet dedim orjinal boyutlarında kaldılar.Ryzen fotosu biraz büyük olmuş gibi, Intel ile aynı boyuta getirirsen daha güzel gözükür
Allah'tan bakır koymuş altına kalın yapsaymış bariSoğutucu revize edilmişti.
Intel, Stok Ä°Ålemci SoÄutucusunu Sessiz Sedasız Yeniledi
Intel, 10. nesil iÅlemcilerinin yanında gönderdiÄi ve sıkça eleÅtirilere maruz kalan stok CPU soÄutucusunda deÄiÅikliÄe gitti. Mavi ekip, yıllardırwww.technopat.net
Fanın performansına laf etmiyoruz AMD'nin stok soğutucusu bile cool Intel'in ki çirkin mi çirkin#REZ
Bu arada kimsenin beğenmediği o fan 10400f e kadar olan bütün işlemcileri 65 70 derece altı çalıştırıyor mesh bir kasa ile.
Konuyu düzenle deyip resmin kenarlarından tutup küçültebilirsin.SS alıcaktım ekran alıntısı aracı sapıttı ben de resmi farklı kaydet dedim orjinal boyutlarında kaldılar.
Bir de son yıllarda Abdullah abi de döşedi tonlarca Ryzen sistemi herkes AMD fanbyu oldu10600K 3900X ile kapışmıyor, direkt tokatlıyor oyunda. Birçok kişi daha 2 yıllık yeni yetme bu PC işinde. Ryzen'dan başka işlemci görmemişler ki objektif olsunlar.
10600K 3900X ile kapışmıyor, direkt tokatlıyor oyunda. Birçok kişi daha 2 yıllık yeni yetme bu PC işinde. Ryzen'dan başka işlemci görmemişler ki objektif olsunlar.
10600K 3900X ile kapışmıyor, direkt tokatlıyor oyunda. Birçok kişi daha 2 yıllık yeni yetme bu PC işinde. Ryzen'dan başka işlemci görmemişler ki objektif olsunlar.
Tamam onu bilmiyordum.Konuyu düzenle deyip resmin kenarlarından tutup küçültebilirsin.