Şu forumda daha kimseye hakaret etmemişimdir. Ama ne zaman birine bişey desem agresif cevap veriyor. Bazısı kendini mesih karşısındakini de cahil bilgisiz eğitimsiz falan sanıyor. Yani bu özgüvenin kaynağı neresi merak ediyorum . Muhtemelen annesi babasını bile gururlandıramayan insanlar gelmisler yorum yapıyorlar sosyal medya çok adi.
Ayrıca moderasyon ekibine sormak istiyorum birine düşük zekâlı demenin cezası yok mu? Karşımdaki kişiyi küfür ettirmek icin bende zorlayabilir manipüle edebilirim cezası yoksa . Gecen sefer de kışkırtana bişey yapılmadı bu sefer de dün rapor ettigim adama ceza verilmemiş ve sabaha herif gene kışkırtıyor. Bunun önlemini almalısınız.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca moderasyon ekibine sormak istiyorum birine düşük zekâlı demenin cezası yok mu? Karşımdaki kişiyi küfür ettirmek icin bende zorlayabilir manipüle edebilirim cezası yoksa . Gecen sefer de kışkırtana bişey yapılmadı bu sefer de dün rapor ettigim adama ceza verilmemiş ve sabaha herif gene kışkırtıyor. Bunun önlemini almalısınız.