Akşama boydan gelir miforumda en sevdiği adamın çok samimi olduğum dediği insanların içinde olmadığını fark ettiğin o duygusal yüklü anda verdiğim reaksiyonun MP4 formatındaki videoya dönüştürülmüş hali.
Anonim olmayı tercih ediyorumAklıma takıldı forumda yüzünü gördüğüm 4-5 kişi var sadece kimse yüzünü göstermiyor. Neden olduğunu merak ediyorum mesela alexa yüzünü devlet sırrı gibi saklıyor. Benmi çok rahatım sizmi saklamakta ısrar ediyorsunuz bilmiyorum forumda kime sorsam instası yok varsada post fotoğraf yok.
PP sensin demi doğru solebeni buradan görenler sadece @Mustafa Zahid @DaffyGraphic @Metshi 3-4 kişi daha varda forum idlerini unuttum. üşeniyom fotoğraf bulup atmaya zaten 3 fotoğrafım falan var onlarda toplu kekw
esegin birisi kendisi grupa anca ciplak kari fotolari atiyorbeni buradan görenler sadece @Mustafa Zahid @DaffyGraphic @Metshi 3-4 kişi daha varda forum idlerini unuttum. üşeniyom fotoğraf bulup atmaya zaten 3 fotoğrafım falan var onlarda toplu kekw
bakimyakışıklı olanlar (yani ben hem meme olmasın diye hem nazar değmesin diye hem canı istemediği için hemde sırf yakışıklı kendini atıyo egoist demesinler diye atmıyoz )