Süleyman ÇAKIR-
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
Çok saçma.
Hocam öyle de öneriyi isteyen arkadaş mahrum kalacak. Düşünsene sen konu açmışsın adamlar tartışıyor biri konuyu kitliyor nasıl öneri alacak adam?Diyorum ki seviyeli bir tartışma sonucu ban yediğini düşünür müsün bi
Demokrasi cahil ve trol insanların elinde kaosa dönüşür. Hiç mantıklı değil. Doğru düşünebilen birinin konuyu kapatması daha mantıklı.Konuyu yarıda kesip son mesajı sizin yazmanızda doğru değil.
Ne demek istediğinizi anlamadım.düzenliyor ben
Modlar oy baslatsinHocam öyle de öneriyi isteyen arkadaş mahrum kalacak. Düşünsene sen konu açmışsın adamlar tartışıyor biri konuyu kitliyor nasıl öneri alacak adam?
Ne konu yarıda kesiliyor ne de son sözü ben söylüyorum.Konuyu yarıda kesip son mesajı sizin yazmanızda doğru değil.
Ne oyu kardeşim kural dışı her konu tartışmaya giden bir karadelik oluşturursa konu kitlenir bu kadar basit. 276.418 adet konu var kapatılan konu 50 olmamıştır abartmanın manası yok.Modlar oy baslatsin
Söz sizde forum sizin elden gelcek bir şey yok o zamanNe oyu kardeşim kural dışı her konu tartışmaya giden bir karadelik oluşturursa konu kitlenir bu kadar basit. 276.418 adet konu var kapatılan konu 50 olmamıştır abartmanın manası yok.