Haklısınız birisi artislik taslıyordu az önce ban yemedi aşşalıyordu keşke olmasa daha nezih olur buralar yada direk yaş sınırıBiraz daha demokratik. tartışmaların tak diye kesilemeyecegi bu gibi durumlarda banlamadan tarafların anlaşması durumu olabilir yani hakaret aşağılama vs olmadan ban
Bence de vallahi billahi artık çok sıkıldım adam adama nouse önerirken yazdığı şey bu mouse önerenler yok şu mouseu kullanıyor falan filan diye boş tartışma açıyor diğeri yalan yanlış bilgiler veriyor konu kilitlenmesi böyle durumlarda en mantıklısıBiraz daha demokratik. tartışmaların tak diye kesilemeyecegi bu gibi durumlarda banlamadan tarafların anlaşması durumu olabilir yani hakaret aşağılama vs olmadan ban
Sen yazmayı öğren sonra bana konuşacağım yeri söyle.İnsanlar perma yiyor düşünsene seviyeli bir tartışma ardından ban yediğini k zaman gel konus
Usta profilini İbadete açta kutlayalımSen yazmayı öğren sonra bana konuşacağım yeri söyle.
Gerçekten saçmalıyorsun insanlar profile tıklayıp naptığını görebilir rival3ün dönem içi en yüksek fiyatı 378tl iken 560tlye aldığını iddia ediyorsun yanlış bilgilerini savuruyorsunHaklısınız birisi artislik taslıyordu az önce ban yemedi aşşalıyordu keşke olmasa daha nezih olur buralar yada direk yaş sınırı![]()
Aynen birisi kendini övüyor ben buyum ben şuyum onu bunu aşşalıyor kendi aklınca bakzjznsosknskdjndBence de vallahi billahi artık çok sıkıldım adam adama nouse önerirken yazdığı şey bu mouse önerenler yok şu mouseu kullanıyor falan filan diye boş tartışma açıyor diğeri yalan yanlış bilgiler veriyor konu kilitlenmesi böyle durumlarda en mantıklısı