Neler Yeni

Forumda olan kardeşlerimizin sisteme ulaşamamasi.

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,643
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Konu takipçilerim olduğu zaman yapamayacağım en ufak bir şey yok. Benim için basit mesele AMA yapmak ister miyim? yemin ediyorum sistem yapmaktan soğudum bir topluluk var sistemi bedava versen yanında neden klavye mouse vermedin diye küfür eder ve yine buna ses çıkartmayan yöneticiler. Şu yaşanan süreci gördünüz şimdi size soruyorum delikanlı gibi cevap verin sizin içinizde yeni bir şey yapma isteği kalır mı?
Evet haklısın ama kocaman bir ailenin yöneticisisin. Bunların olması gayet normal. Senin bunları geçmen gerek artık. O kadar seven arasından gidip "bilerek sana karşı olan" insanları görüyorsun. Her zaman bunu yapacaklar. Görmezden gel ne demişler: "it ürür kervan yürür"

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Foruma belli bir günden sonra katılanlar için özel link oluşturulsa çok ama çok güzel olur, satıcı da aynı parayı kazanır.

Kralex03

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
ahmet gültekin
Foruma belli bir günden sonra katılanlar için özel link oluşturulsa çok ama çok güzel olur, satıcı da aynı parayı kazanır.
Ben de öyle düşündüm hocam sistem için üye olanlardan ziyade zaten tüm stok olsun demiyorum bir kısmı için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet haklısın ama kocaman bir ailenin yöneticisisin. Bunların olması gayet normal. Senin bunları geçmen gerek artık. O kadar seven arasından gidip "bilerek sana karşı olan" insanları görüyorsun. Her zaman bunu yapacaklar. Görmezden gel ne demişler: "it ürür kervan yürür"
Forumda ulaşamayan çok kardeşimiz oldu parası kesilen onlar için dedim 🙂

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,643
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları