Mete Yavuz
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
İyi Haziran'a kadar dayanırsam Haziran'da bilerek uyarı yerim ban yemek için.1 ay sanırım.
İyi Haziran'a kadar dayanırsam Haziran'da bilerek uyarı yerim ban yemek için.1 ay sanırım.
HP Forum.Kanser kitleye sahip olmayan bir forum gösterir misiniz bana?
Ben foruma kayıt olduğumdan beri her ay düzenli olarak ban yerdi. Yemek yer gibi ban yiyordu. Kendisi baya kaba bir kişilik. Yeni nesile bu adamlar yüzünden üzülüyorum.Ben bronz veya silverken yedi o
Dayanırsın ne olacak. Benim bu güne kadar sadece 1 uyarım var.İyi Haziran'a kadar dayanırsam Haziran'da bilerek uyarı yerim ban yemek için.
Hiç olmayan yok, daha az olan var.Her forumda var onlardan. Kanser kitleye sahip olmayan bir forum gösterir misiniz bana?
Yapacak bir şey yok bazıları böyle işte.Ben foruma kayıt olduğumdan beri her ay düzenli olarak ban yerdi. Yemek yer gibi ban yiyordu. Kendisi baya kaba bir kişilik. Yeni nesile bu adamlar yüzünden üzülüyorum.
Tahtalılobiye.Abi 24 uyarıda kaç aylık tatile gideceğim? Yoksa köklü lobiye mi?
Sıkıntı şu ki ben senin kadar sabırlı değilim.Dayanırsın ne olacak. Benim bu güne kadar sadece 1 uyarım var.
Tahtalılobiye.
Hemen bulduğun herkese yardım et :dAbi 24 uyarıda kaç aylık tatile gideceğim? Yoksa köklü lobiye mi?