Arkadaşa takılıyordum. Olayı çok büyütmüş.Okudum xpg konusunu. Ben bile gıcık oldum. @rgbDelisi ayıp etmişsin.
Bir de bir şey soracağım. Bilmediğimden soruyorum. Gerçekten sen satıyor olduğunu farz edelim. Yasak mı ? Yani 2. el konusunda senin satıp satmadığın fark eder mi ?Son günlerde her gördüğü ikinci el ürün önerisi konusuna 'bu senin ilanın, reklamcı alçak, reklam yapabileceğini mi sandın?' gibi yorumlar yapan arkadaşlar var.
XPG Pylon paylaşıyorum ucuza adam sen satıyorsun bunu diyor ki satan arkadaşın profilinde 2 adet RTX ekran kartı olmasına rağmen.
Ulan o kartlar o sistem benim olsa DDR3'le sürünür müyüm ?
Bir başka örnek'te @AydinSahin arkadaşımızın açtığı Mouse konusu.
İndirim bildiren insana 'BUNU SEN SATIYORSUN!!!' anlamında sözler yağdırıyorlar ve çok yanlış bir davranış.
Burada ihtiyacı olan arkadaşlara, forum üyelerine bunu bildiriyor ki yabancıya gitmesin.
Lütfen şu algıyı ve saçmalıkları bir kenara bırakın, nefretlerinizi kendinize saklayın.
Mesaj yazmak için yazmayalım.
Valla biraz karışık ama bilmiyorum şimdi moderatör arkadaşlar söylesin.Bir de bir şey soracağım. Bilmediğimden soruyorum. Gerçekten sen satıyor olduğunu farz edelim. Yasak mı ? Yani 2. el konusunda senin satıp satmadığın fark eder mi ?
Benim bildiğim Eğer kendinin reklamını yapmıyorsan açılabilir. Ama kendin satıyorsan sadece 2. el'e konu açabiliyorsun.Valla biraz karışık ama bilmiyorum şimdi moderatör arkadaşlar söylesin.
@Mehmet Yılmaz @Emir Aydın @keremcnsz24 @DOGANALPASLAN