Çözüldü✓ Forumda yanıt yazarken yaşadiğim sorun

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Reaksiyon skoru
9,071
Foruma telefonla girdim birine yanit verecektim yanliş bir harfe bastım silmek için tuşa bastiğimda konu degişti benzer konuları acti silemedim bu sadece forumda oluyor ve eskiden yoktu bunu nasil düzeltirim

Bunun forumla bir alakası olduğunu sanmıyorum.
Google da bu olmuyor diğer tuşlara basarkende olmuyor ama silme tuşuna basinca aşagidki konuyu seciyor ona geciyor neden böyle yaptı anlamadim

Senden duyuyorum bu sorunu, eskiden sürekli tema değiştirirdim ama yerleri değişince sorun ortadan kalktı.

Kullandığın tarayıcıyla alakalı olabilir veya yanlışlıkla elin benzer konular kısmına değmiş olabilir.
Yok birkaç kez denedim hep aynisi yapiyor Chrome u silip yüklemeui deniyecem

Google'da olmaması normal. Google'da basabileceğin tuşla bizim forumdaki tuşların sayısı aynı değil :D

Google'da olmaması normal. Google'da basabileceğin tuşla bizim forumdaki tuşların sayısı aynı değil :D
Sadece 1 tuşta oluyor silme tuşu 3 saat önce chrome güncellenmiş olabilir mi acaba ilk defa karşilaştim anlayamadim soruni
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kullandığın tarayıcıyla alakalı olabilir veya yanlışlıkla elin benzer konular kısmına değmiş olabilir.
Teşekkürler sorun şimdilik cözüldü güncellemeli kaldir diyince sorun kalkti.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Google Chrome güncellemeri kaldir diyince sorun cözüldü teşekkürler yardimlariniz için.

Geri