Úrsula Corberó
80+ Bronze
İntihar konusu açanlar var bir de.
Helal olsun sizden şikayet ettiğim konuya bile dadandınız.Usta Allah rızası için ne diyorsun ya? Linuxla gelen pcye diyorsun ki linux kullanacaksan alma, linux iso yazman için kuruluyor. Zaten bir gaming notebook en iyi şekilde windowsla çalışıyor. Bunu sana sorduğumda neden beni eziyorsun gibi bir söz kullanıyorsun. Bence eziklik ve aşağılama için kullandığın kalıpları değiştirmelisin. Yoksa bu forumda her yanlış bilgi verdiğinde gelen düzeltmelere aşağılama gözüyle bakarsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İşte bir gaming notebook kullanıcısına bunu sorman zaten saçmalık. Ben de bunu belirtiyorum. Eğer kendinin eleştirilemez ve mükemmel biri olduğunu düşünüyorsan bu forum uygun bir yer değil. Ayrıca egomu senin üzerinden mi tazeleyeceğim Allah rızası için ya .
Benden şikayet etmek için konu açtıysanız sorun sizde hocam. Şu forumda beni tanıyan 10 kişiye sorun 11i olumlu konuşacaktır. Benden şikayet etmek için konu açmaya devam edebilirsiniz.Helal olsun sizden şikayet ettiğim konuya bile dadandınız.
Bir uygulamayı silerken windows serverlerine bağlanarak restart atması bile başlı başına bir sebep değilmi ? Uygulamayı sil restart at uygulamayı kur restart at , virüs sıkıntın yok ve güvenliği daha üst seviye şuanda mesela bunlar birkaç örnek sadece.yoksay knk rahatsız oluyosan konuyu görüp seni dinleyecekler mi sanıyosun
ayrıca fazla alındığını düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
windowsa berbat demişsin savunan olunca nedir bu herkesi ezme isteği demişsin knk haksızsın
“reboot” seçeneği oluyor kurarken ayrıca bu konu bunu tartışmak için mi açıldı yoksa sizinle aynı görüşte olmayan birini şikayet etmek için mi açıldı???Bir uygulamayı silerken windows serverlerine bağlanarak restart atması bile başlı başına bir sebep değilmi ? Uygulamayı sil restart at uygulamayı kur restart at , virüs sıkıntın yok ve güvenliği daha üst seviye şuanda mesela bunlar birkaç örnek sadece.
Haydaa, gaming notebook kullanıcısı ve oyun oynayacak siz de gidip linux övüp aynı anda linux yeriyorsunuz. Şaka mısınız hocam?Bir uygulamayı silerken windows serverlerine bağlanarak restart atması bile başlı başına bir sebep değilmi ? Uygulamayı sil restart at uygulamayı kur restart at , virüs sıkıntın yok ve güvenliği daha üst seviye şuanda mesela bunlar birkaç örnek sadece.
benim anlamadığım olay windowsa berbat diyor sonra onun görüşüne ters biri konuşunca buraya gelip bunun hakkında konu açıyorHaydaa, gaming notebook kullanıcısı ve oyun oynayacak siz de gidip linux övüp aynı anda linux yeriyorsunuz. Şaka mısınız hocam?
Biraz aklı karışmış olmalı arkadaşın.benim anlamadığım olay windowsa berbat diyor sonra onun görüşüne ters biri konuşunca buraya gelip bunun hakkında konu açıyor
ayrıca konuyu birini şikayet etmek için açıyor ama konu başlığına genel bir başlık yazıyor, sonra da başkalarının açtığı konuların saçmalığıyla ilgili mesaj yazıyor
:sasirmak:
ne diyorsun knkahmadpop thinks ?
Genel amaç şu;Forumda birkaç gündür aktif bakıyorumda ne kadar çok toxic var. Bilip bilmeden cevap verip ezmeye çalışan , direk agresifçe saldıran ve o kişinin görüşünde değilsen direk aşağılayan ve ezmeye çalışan baya bir toxic kitle mevcut. Baya rahatsız edici ve kirlilik sebebi. Biraz daha sıkı bir cezalar getirilebilir. Az önce Linux kullanıcaksan şöyle alma güncelleme yaparken sorun çıkıcak diyorum linux kullanıcağını nereden biliyorsun diyor sadece bi bilgi paylaştım niye hemen egonuzu tatmin etmeye çalışıyorsunuz ? Biriside linux windows keyi pahalı diye koyuyorlar diyor gram bilgisi yok iken yanlış yönlendiriyor milleti. Bir konuda şu kart geçerli mi diye gördüm az önce bir dene bakalım değil mi ? Forumların amacının birbirimizi ezerek ego savaşları vermek değil "araştırıp bulamadığımız zaman bilen kişilere danışmak için olan bir yerdir." Forumu lütfen amacı için kullanın açıkcası ben çok rahatsız oldum.